Zondaarskind

Zondaarskind - Marion Pauw | Fthsonline.com

...als de andere kinderen, niet bij haar naam genoemd, ... zondaarskind | Het Parool ... ... Zondaarskind. door Marion Pauw. Geef je mening Voltooi je recensie. Vertel lezers wat je ervan vond door dit boek te beoordelen en recenseren. Beoordelen * Je hebt het beoordeeld * 0. 1 ster - Ik vond het niks 2 sterren - Niet leuk 3 sterren - Wel in orde 4 sterren - Ik vond het leuk 5 sterren - Ik vond het geweldig. Na Daglicht volgden de succesvolle titels Zondaarskind, Jetset, De wilden, Hemelen en We moeten je iets vertellen. Als auteur van de Maand van het Spannende Boek 201 ... Zondaarskind door Marion Pauw | Scholieren.com ... . Als auteur van de Maand van het Spannende Boek 2015 schreef Marion Pauw het geschenkboekje Grijs gebied. Sinds 2016 schrijft Marion Pauw ook artikelen voor het online magazine Amayzine. Meer boeken van deze auteur In Zondaarskind grijpt Marion ook de kans om een thema aan te kaarten waar te weinig over gesproken wordt: de ouderenzorg. Het is schrijnend om te lezen hoe slecht het hier soms mee is gesteld. Gelukkig doet ze dit op een humoristische manier, vanuit Geertruida's sarcasme, zodat het goed te behappen blijft en niet belerend wordt. Fnac: Zondaarskind, Pauw Marion". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Marion Pauw - Zondaarskind Aangeboden 9 maanden geleden door Herman (80x bekeken, 0x bewaard) Vergroten Vergroten Marion Pauw - Zondaarskind. Kenmerken Conditie nieuw Omschrijving. Uitg. Dwarsligger (de juridische uitgever is wat lastig te checken, door allerlei verhalen ... Met Zondaarskind trekt Marion Pauw alle registers open en bewijst ze opnieuw dat haar inlevingsvermogen geen grenzen kent. De filmrechten van Zondaarskind zijn in 2011 verkocht aan het hoofdstedelijke filmproductiebedrijf NL Film. Uitgegeven door: AmboAnthos Imprint: Uitgeverij AmboAnthos Spreker(s): Katrui ten Barge...

INFORMATIE

AUTEUR
Marion Pauw
DIMENSIE
3,30 MB
BESTANDSNAAM
Zondaarskind.pdf

OMSCHRIJVING

De tachtigjarige Geertruida Amalia Langhout heeft altijd moeten vechten voor haar bestaansrecht.Op jonge leeftijd verliest ze haar ouders en ze groeit op bij de hardvochtige Zusters van de Liefde. Ze wordt, net als de andere kinderen, niet bij haar naamgenoemd, maar aangeduid met een nummer. Als ze als dienstbode bij een gegoede familie in Bussum komt te werken lijkt het tij te keren: ze wordt verliefd, raakt zwanger en heeft grootse plannen. Totdat Frédérique Vos haar pad kruist. Vrouwen als Frédérique Vos gaan er geen seconde van uit dat de wereld niet om hen draait. Ze dartelen binnen op hun hoge hakken, pakken je man en kind af en nemen je geld. Zonder ook maar één vlek te maken op hun beeldige witte handschoentjes. Is Amalia, oud en wijs geworden, eindelijk in staat om te doen wat ze al lang had moeten doen, namelijk wraak nemen op haar oude vijandin? Met Zondaarskind trekt Marion Pauw alle registers open en bewijst ze opnieuw dat haar inlevingsvermogen geen grenzen kent.

Wil je het boek lezen?Zondaarskind in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Marion Pauw. Lezen Zondaarskind Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN