Als lekker lastig is

Als lekker lastig is - Judith van Gaalen | Fthsonline.com

... ongezonde verslavingen.. Hierdoor is het helder dat er niet alleen geschreven wordt over bekende verslavingen zoals alcohol en drugs, maar dat ook alle andere vormen van verslavingen ... Als lekker lastig is, Judith van Gaalen - Paperback ... ... ... Het lijkt zo onschuldig; een wijntje na een rotdag of een sigaret omdat je ruzie hebt gehad met je partner. Maar wat als dit je standaardreactie is op stress, verveling of angst? Als je emoties altijd onderdrukt om het leven draaglijk te maken? Dan spreek je van een verslaving. Lekker is dan lastig geworden omdat […] Als lekker lastig is; group Incompany training. Als lekker lastig is. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een on ... Als lekker lastig is - Boeken over verslaving shop ... ... . Lekker is dan lastig geworden omdat […] Als lekker lastig is; group Incompany training. Als lekker lastig is. Formaat: Paperback Wij doneren tot 12% van je aankoopbedrag aan een onderwijs project van de Tika Foundation in Nepal. Tip: klik op de knop om te starten met lezen! Start met lezen. Details expand_more expand_less € 18,35 Excl. BTW check Volledige prijs. Als lekker lastig is: Taal: Nederlands : Uitgever: Bijzonderheden: splinternieuw: Prijs: € 12,00: Verzendkosten: € 4,00 (binnen Nederland) Meer info: Bevrijd jezelf van kleine en grote verslavingen. Bijna ieder mens heeft zo ... Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: als lekker lastig is (-) waar filter verwijderen waar Categorie Bevrijd jezelf van kleine en grote verslavingen. Bijna ieder mens heeft zo zijn manieren om de pijn en donkere kanten van het leven op te vangen en draaglijk te maken door een tijdelijk en kunstmatig gevoel van comfort te creëren. Bij veel Als lekker lastig is van Judith van Gaalen demonstreert hoe je jezelf kunt bevrijden van kleine en grote verslavingen. Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag in huis. € 20,00. Bezorgen: Op werkdagen voor 21.00 uur besteld volgende dag...

INFORMATIE

AUTEUR
Judith van Gaalen
DIMENSIE
3,2 MB
BESTANDSNAAM
Als lekker lastig is.pdf

OMSCHRIJVING

Als lekker lastig is van Judith van Gaalen demonstreert hoe je jezelf kunt bevrijden van kleine en grote verslavingen.Bevrijd jezelf van kleine en grote verslavingen.Bijna ieder mens heeft zo zijn manieren om de pijn en donkere kanten van het leven op te vangen en draaglijk te maken door een tijdelijk en kunstmatig gevoel van comfort te creëren. Bij veel mensen neemt dat de vorm van een ongezonde afhankelijkheid aan, zoals roken, kopen, drinken, eten, slikken, spuiten, seks of gamen. Lekker is dan lastig geworden. Dit boek wijst uit de emotionele doolhof van het verwarde denken naar een hoger niveau van geluk, vrede en vrijheid.

Wil je het boek lezen?Als lekker lastig is in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Judith van Gaalen. Lezen Als lekker lastig is Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN