Vervlogen tijden

Vervlogen tijden - Fred Roggen | Fthsonline.com

...t. Over de kunstenares. Rietje van Tuijl - van de Voort ... Vervlogen tijden: NL zeeschip uit het verleden | Schepen ... ... . Vervlogen tijden - Een daad stellen. De NSB werd vóór de oorlog al een echte volksbeweging. Zij zette zich af tegen het "grote kapitaal". Men vond dat Colijn veel te weinig voor de gewone man deed. Geluiden, die we vandaag ook wel weer horen! In een stukje over een begrafenis lezen we, dat niet iedereen gelukkig was met deze "Beweging". Encyclo.nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederla ... Uit vervlogen tijden Public Group | Facebook ... .nl, online sinds 2007, is een zoekmachine voor Nederlandstalige begrippen en definities. De website probeert alle woordenlijsten op het internet, groot en klein, samen te brengen om het zoeken naar woorden makkelijk te maken. Re: vervlogen tijden.... « Reactie #2 Gepost op: 3 maart 2020, 12:24:26 » Zo, weer eens in het archief aan het snuffelen geweest (of en je weer overgestapt naar Pentax )? EPSON scanner imageEPSON scanner imageEPSON scanner imageEPSON scanner imageEPSON scanner imageEPSON scanner imageEPSON scanner imageEPSON scanner imageEPSON scanner ... lang vervlogen. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: niet gevonden. als synoniem van een ander trefwoord: grijs (bn): eeuwenoud, lang vervlogen, oeroud Plaats je foto en ontvang beoordelingen. Verbeter in fotografie op het gezelligste foto forum. In lang vervlogen tijden, zou je na vier-en-een-half jaar de klant bezoeken en het contract voor de komende periode proberen te verlengen, legt Impact uit. In days gone by, you would go to see the customer after four-and-a-half years and renew the fleet for the next period, he explained. Anekdotes uit de Bergense horeca uit lang vervlogen tijden… Meer Bokkensprongen. Door: Pieter van Dijk. Gepubliceerd: 4 juni 2020. In het eerste hoogseizoen reden Marcel, Erno en ik op het fietsje naar Groet, of ik kon met Erno meerijden in zijn Alpha Julia, wat ik zo een geweldig mooie auto vond.. Vervlogen Tijden - Vervlogen tijden. Hieronder hebben we alle flyers van de afgelopen NSCC meetings geplaatst.. NSCC - North Side Custom Club Friesland bestaat 30 jaar in 2020 en organiseert ook weer de jaarlijkse meetings....

INFORMATIE

AUTEUR
Fred Roggen
DIMENSIE
10,21 MB
BESTANDSNAAM
Vervlogen tijden.pdf

OMSCHRIJVING

Vervlogen Tijden bevat een verzameling verhalen met spelers en coaches uit het Nederlandse basketball, die in de jaren '60 en '70 van de vorige eeuw tot de Nederlandse basketball top behoorden. Terwijl in het buitenland allerlei ontwikkelingen aan de gang waren op het gebied van sponsoring en trainingsmethodes, gebeurde er in Nederland vrijwel niets. Tegen het einde van de jaren zestig begon er langzaam een kentering te komen.Deze spelers en coaches hebben dit alles meegemaakt. Kampioenschappen, vele winstpartijen maar ook natuurlijk teleurstellingen, want zo zit de sportnu eenmaal in elkaar. Het kan natuurlijk niet altijd hosanna zijn. Mensen hebben de gewoonte vlug te vergeten en tegenwoordig kent niemand van de huidige generatie de namen van deze spelers en coaches meer, terwijl juist zij de fundamenten hebben gelegd voor de latere bloeiperiode van het Nederlandse basketball.Fred Roggen, laat deze spelers en coaches spreken over hun basketball loopbaan. In een deel van de verhalen is bewust gekozen voor de monoloog-vorm zodat de verhalen rustig leesbaar zijn en een schat aan informatie geven.Een fragment uit het verhaal van Karel Vrolijk:''Ik speelde met het Nederlands team tegen België, na de wedstrijd kwam de manager van België (Pierre Hierge) naar me toe of ik er wat voor voelde om in Charleroi te komen spelen. Er was één maar, ook Peter Rijsewijk (Landlust) was gevraagd. We moesten meedoen met een toernooi in België, daarna zou er één speler overblijven die een contract zou krijgen .... En dat was ik! Ik kreeg een mooie flat, een nieuwe auto en 20.000 cash + premies, dat was dus niet slecht in de zestiger jaren''.Fred Roggen (1957) is auteur van Een bundel interviews (2010) en van het naslagwerk 50 Seizoenen Nederlands Basketball (2011). Vervlogen Tijden is het derde boek van zijn hand. Hij werkt als redacteur voor de Nederlandse basketballsite Ibasketball.nl.

Wil je het boek lezen?Vervlogen tijden in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Fred Roggen. Lezen Vervlogen tijden Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN