Een beetje opstandigheid

Een beetje opstandigheid - Patricia Faasse | Fthsonline.com

...estellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken ... Een beetje opstandigheid - Boekenweek - Actie - Boekhandel ... ... . Een beetje opstandigheid Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Buitengewoon was ze, in meer dan één opzicht. Een beetje opstandigheid Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Buitengewoon was ze, in meer dan één opzicht. Gevonden boeken, v ... Een beetje opstandigheid - Boekenweek - Actie ... ... . Buitengewoon was ze, in meer dan één opzicht. Gevonden boeken, volgens onderstaande selectiecriteria: een beetje opstandigheid (-) waar filter verwijderen waar Categorie Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Eerder buitengewoon. Met haar bulderende lach, haar liefde voor partijtjes, drank en dans, ha Een beetje opstandigheid van Patricia Faasse (boek, paperback, ISBN 9789045025773). Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant... Een beetje opstandigheid (boek) Profiel van een faculteit (boek) Bekijk alles. Een beetje opstandigheid Patricia Faasse • ebook • epub. Samenvatting . Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Een beetje opstandigheid (ePUB) Profiel van een faculteit (boek) Bekijk alles. Een beetje opstandigheid Patricia Faasse • Boek • paperback. Samenvatting . Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Buitengewoon was ze, in meer dan één opzicht. Met haar bulderende lach, haar liefde voor partijtjes, drank Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Buitengewoon was ze, in meer dan één opzicht. Met haar bulderende lach, haar liefde voor partijtjes, drank en dans, haar afkeer van handwerkjes, huwelijk en andere zinloze conventies, haar opgewektheid, gastvrijheid en mensenkennis veroverde ......

INFORMATIE

AUTEUR
Patricia Faasse
DIMENSIE
8,51 MB
BESTANDSNAAM
Een beetje opstandigheid.pdf

OMSCHRIJVING

Nederlands eerste vrouwelijke hoogleraar was géén gejaagde, zenuwzieke en gecompliceerde vrouw, constateerde een krant in 1917 met enige verbazing. Eerder buitengewoon. Met haar bulderende lach, haar liefde voor partijtjes, drank en dans, haar afkeer van handwerkjes, huwelijk en andere zinloze conventies, haar gastvrijheid en kennis veroverde ze een unieke plaats in een door mannen gedomineerde wereld. Onder haar leiding groeide een oude villa in Baarn uit tot het centrum van een wereldomspannend netwerk van wetenschappers en industriëlen. `Werken en feesten vormt schoone geesten,werd haar levensmotto. Haar verhaal geeft een verrassende inkijk in de wetenschappelijke wereld van het interbellum en in het leven van een buitengewone vrouw.

Wil je het boek lezen?Een beetje opstandigheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Patricia Faasse. Lezen Een beetje opstandigheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN