Het uitschot en de geest

Het uitschot en de geest - Gert-Jan van der Heiden | Fthsonline.com

...n gratis binnen Nederland! Gert-Jan van der Heiden Het uitschot en de geest ... Het uitschot en de geest - Gert-Jan van der Heiden - (ISBN ... ... . HOME; ZOEKEN op trefwoord; PAASBOEKEN; LITERAIRE TIJDSCHRIFTEN; 50 LEESVRAGEN; POËZIE; THRILLERS; NIEUWE boekrecensies. Archief Schrijvers A; Schrijvers B; Schrijvers C-D; Schrijvers E-F; ... Mariken Althuizen, Esther de Boer, Nathalie van Kordelaar; Het uitschot en de geest online bestellen bij Donner! Wij gebruiken cookies om deze site optimaal te laten werken. Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Het uitschot ... Het uitschot en de geest | Van der Heiden | 9789460043673 ... ... . Lees meer in onze Algemene Voorwaarden en ons privacybeleid . Het uitschot en de geest; ISBN 9789460043673 Uitgever Vantilt, Uitgeverij Druk vanaf 1e Verschenen 27-02-2017 Taal Nederlands Bindwijze Paperback Genre Theologie, Esoterie & Filosofie. Het uitschot en de geest Paulus onder filosofen Gert-Jan van der Heiden. De apostel ... Het uitschot en de geest, Boeken rond zingeving, Christelijke spiritualiteit, meditatie bestel je eenvoudig in onze webshop of winkel in Gent. Carmelitana brengt steeds een ruim aanbod. Fnac: Paulus onder filosofen, Het uitschot en de geest, van der Heiden". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . Het uitschot en de geest ontsluit deze boeiende internationale filosofische discussie over Paulus nu ook in het Nederlandse taalgebied en biedt daarmee een fascinerende blik achter de schermen van de belangrijkste thema's en spelers in de hedendaagse continentale filosofie. Het uitschot en de geest. Gert-Jan van der Heiden over Paulus en de filosofen . Paulus is hot. Althans onder filosofen. Terwijl onder theologen de vraag kan woeden of de leesroosters de evangeliën of de brieven van Paulus als leidraad moeten nemen, gaan wijsgeren onbeschroomd met Paulus aan de haal. De apostel Paulus staat sinds de eeuwwisseling in het middelpunt van de filosofische belangstelling. Denkers als Taubes, Badiou, Agamben en Žižek - en eerder al Heidegger - vinden in Paulus' brieven grondwoorden voor een nieuwe manier van denken over de wereld, de tijd en de geschiedenis, maar ook over de levenskunst, het recht en de politiek. Nieuwsbrief. Op de hoogte blijven van onze boeken en activiteiten? Meld u dan hiernaast aan voor onze nieuwsbrief (alle velden zijn verplicht). Klik hier voor meer informatie Het uitschot en de geest ontsluit deze boeiende internationale filosofische discussie over Paulus nu ook in het Nederlandse taalgebied en biedt daarmee een fascinerende blik achter de schermen van de belangrijkste thema's en spelers in de hedendaagse continentale filosofie....

INFORMATIE

AUTEUR
Gert-Jan van der Heiden
DIMENSIE
7,12 MB
BESTANDSNAAM
Het uitschot en de geest.pdf

OMSCHRIJVING

De apostel Paulus staat sinds de eeuwwisseling in het middelpunt van de filosofische belangstelling. Denkers als Taubes, Badiou, Agamben en Žižek - en eerder al Heidegger - vinden in Paulus' brieven grondwoorden voor een nieuwe manier van denken over de wereld, de tijd en de geschiedenis, maar ook over de levenskunst, het recht en de politiek. Zij laten tevens zien hoe Paulus' brieven niet alleen aan de basis staan van ervaringen die kenmerkend zijn voor onze cultuur, zoals het nihilisme en de dood van God, maar ook de politiek-sociale agenda van emancipatie en gelijkheid hebben gevormd. Bovendien wordt hun interpretatie van Paulus geboren uit een intensieve discussie met denkers als Hegel, Kierkegaard, Nietzsche, Schmitt en Foucault.Het uitschot en de geest ontsluit deze boeiende internationale filosofische discussie over Paulus nu ook in het Nederlandse taalgebied en biedt daarmee een fascinerende blik achter de schermen van de belangrijkste thema's en spelers in de hedendaagse continentale filosofie.

Wil je het boek lezen?Het uitschot en de geest in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gert-Jan van der Heiden. Lezen Het uitschot en de geest Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN