Vrouwen Van Babylon

Vrouwen Van Babylon - Stol, M. | Fthsonline.com

... fout, maar bij een boek met de titel "Vrouwen van Babylon" ga ik er vanuit dat de schrijver vooral geïnteresseerd is in het actieve handelen van deze vrouwen, maar het eerste hoofdstuk is gewijd aan het uiterlijk, en vervolgens gaat het bijna 200 pagina's over huwelijk, huwelijksgiften, het gezin, polygamie, echtscheiding, overspel, verkrachting, incest, vrouwenhandel, en pas ... Vrouwen van Babylon van Marten Stol | Boek en recensies ... ... ... De hoer van Babylon draagt haar naam op haar voorhoofd, waarschijnlijk in contrasterende werking met de 144.000 volgelingen van het Lam , die de naam van het Lam en van diens Vader op hun voorhoofd droegen. De naam is een mysterie, men moet er iets anders achter zoeken dan de letterlijke betekenis. De identiteit van de grote hoer en van de vrouw op het beest gaat dus schuil achter de naam van ... In Openbaring 17:1-6 beschreef Johannes een weelderig geklede vrouw, rijdend op een scha ... Vrouwen van babylon - 9789043501507 - De Fakkel ... .000 volgelingen van het Lam , die de naam van het Lam en van diens Vader op hun voorhoofd droegen. De naam is een mysterie, men moet er iets anders achter zoeken dan de letterlijke betekenis. De identiteit van de grote hoer en van de vrouw op het beest gaat dus schuil achter de naam van ... In Openbaring 17:1-6 beschreef Johannes een weelderig geklede vrouw, rijdend op een scharlakenrood beest. Deze vrouw onderhoudt intieme relaties met de regeerders van de wereld en heeft de wereld beïnvloed met haar leerstellingen. Johannes tekent de naam van de vrouw op als "HET GROTE BABYLON, MOEDER VAN DE HOEREN EN VAN DE GRUWELEN DER AARDE". Dikke Volle Vrouwen - Iedereen Naakt amateur ontmoeting en foto upload iedereennaakt.nl. Dikke Volle vrouwen...

INFORMATIE

AUTEUR
Stol, M.
DIMENSIE
9,24 MB
BESTANDSNAAM
Vrouwen Van Babylon.pdf

OMSCHRIJVING

Zangeressen, weefsters, nonnen, huisvrouwen, hogepriesteressen in Mesopotamië - zij en vele anderen trekken in dit boek voorbij, elk met eigen zorgen. Hun klachten verwoord in brieven: over geldgebrek of een dreigende echtscheiding. En de wetboeken laten merken hoe mannen over hen dachten... Is er sindsdien iets veranderd in het Midden-Oosten?In dit boek wordt dit alles besproken - en veel meer: kinderen, gezondheid, opmaak, godsdienstige taken, voorspellende gaven, ondernemende dames, heksen. Voor het eerst een compleet boek hierover, met ongehoord rijke informatie en vlot geschreven. Alles wat u altijd al wilde weten. Met illustraties.Dr. Marten Stol was hoogleraar Assyriologie aan de Vrije Universiteit en is tegenwoordig verbonden aan het Nederlands Instituut voor het Nabije Oosten. Hij heeft tal van boeken en publicaties op zijn naam staan.

Wil je het boek lezen?Vrouwen Van Babylon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Stol, M.. Lezen Vrouwen Van Babylon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN