Het einde van de liefdesroman

Het einde van de liefdesroman - Vivian Gornick | Fthsonline.com

...ie jeugdvrienden, Alexander, Tim en Leon doen ... Wat rijmt er op het-einde-van-de-gan ... . Samen met hun gezinnen brengen zij al vele jaren ieder vrij uurtje door op dit pracht Benedict Wells, Het einde van de eenzaamheid, vertaling Gerda Baardman, Meulenhoff Sommige wervend bedoelde citaten over een boek kunnen averechts uitpakken. 'De beste John Irving-roman die niet ... De verschillende verhaallijnen raken elkaar zijdelings, maar als lezer kun je ze altijd duidelijk volgen, dankzij de natuurlijke en losse vertelstijl van de auteur. Aan het einde van het boek komen een aantal ... bol.com | Crash, Ellen Lina | 9789086603213 | Boeken ... . Aan het einde van het boek komen een aantal verhaallijnen samen in een heftige apotheose. Recensie boek: Paulus Hochgatterer heeft slechts zo'n honderd pagina's nodig om een indringend verhaal over het einde van de oorlog te vertellen. Compact en schijnbaar zonder een woord teveel tekent hij de gebeurtenissen aan het einde van de Tweede Wereldoorlog waargenomen door een dertien jarig meisje. De trouwe Rucphense vleugelspeler Joost Lauwen zat het afgelopen jaar in zijn eigen liefdesroman. Als voetballer, matroos van de gezonken 'heen-en-weer' van RSV. En nu ook als mens, als een van de ......

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian Gornick
DIMENSIE
9,50 MB
BESTANDSNAAM
Het einde van de liefdesroman.pdf

OMSCHRIJVING

Het is onmogelijk om nog een roman te schrijven die draait om romantische liefde. Die conclusie trekt Vivian Gornick uit het werk en de levensloop van de schrijvers die ze bewondert. In een reeks kritische essays nadert ze haar gewaagde stelling: liefde, seksuele vervulling en het huwelijk zijn niet meer de metaforische uitdrukkingen van succes en geluk die ze vroeger waren.Gornick biedt een krachtig inzicht in liefde in het werk van Jean Rhys, Clover Adams, Christina Stead, Willa Cather, Grace Paley, Raymond Carver, Andre Dubus, en anderen. De intelligentie en eerlijkheid die haar memoires zo karakteristiek maken past ze in Het einde van de liefdesroman toe op literatuurkritiek.

Wil je het boek lezen?Het einde van de liefdesroman in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian Gornick. Lezen Het einde van de liefdesroman Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN