De Jonge Docent

De Jonge Docent - J. Th Lindblad | Fthsonline.com

...ie in zijn of haar eerste of tweede schooljaar in de loopbaan te maken krijgt met een eindexamenklas ... Jonge docent in de spotlight: Rick Teunissen - Tumult ... . De irritatie die de passieve houding van collega-docenten oproept, hoor ik bij veel jonge leraren terug. Charlotte Dijkstra: 'Mijn oudere collega's waren vaak nogal uitgeblust. Niet zo gek ook: het werk is zwaar, en iedere tien jaar zit je weer in een mallemolen van onderwijsvernieuwing, zonder dat er ooit echt gekeken wordt naar wat docenten nodig hebben.' Er is een platform in de maak waarop jonge, startende docenten elkaar kunnen opzoeken, inspireren ... De grappen over sperma van een 'aanrakerige' docent - NRC ... .' Er is een platform in de maak waarop jonge, startende docenten elkaar kunnen opzoeken, inspireren en versterken: YOUNG MBO. Initiatiefnemer is Marloes van der Meer, Mbo-leraar van het Jaar 2014. 'De startende docent verdient erkenning!' 'De startende docent is zoveel meer dan iemand die 'het vak nog moet leren' en daarbinnen 'begeleid' moet worden. Juist …...

INFORMATIE

AUTEUR
J. Th Lindblad
DIMENSIE
5,69 MB
BESTANDSNAAM
De Jonge Docent.pdf

OMSCHRIJVING

De drieëntwintigjarige Michael Charpentier worstelt met zijn vurige verlangen naar liefde, vriendschap en seks. Met Floris heeft hij iets dat meer is dan een vriendschap maar minder dan een relatie. Wat kan en moet hij daarmee? In korte tijd legt Michael nieuwe contacten en rolt hij van de ene verrassing in het volgende. De jonge docent geeft een indringend beeld van eigentijdse levenservaringen van een jonge volwassene.

Wil je het boek lezen?De Jonge Docent in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur J. Th Lindblad. Lezen De Jonge Docent Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN