Koken voor mezelf

Koken voor mezelf - Dominique Lucquedey | Fthsonline.com

...nderen kunnen zorgen." Netto-inkomen: 2.200 euro (gemiddeld ... Koken voor mezelf | Dominique Lucquedey | 9789402175929 ... ... . Tijdens lockdown-maanden 1.250 euro) Koken voor jezelf is best leuk, maar je kan inderdaad moeilijk de juiste porties maken. Dus heel veel invriezen. Ik maakte veel pasta's en wokte enorm veel, nam wat ik nodig had en de rest ging in porties de vriezer in. Hetzelfde voor allerlei groentes, vlees (familieverpakking kopen, verdelen in porties en invriezen). Productinformatie Koken voor mezelf. Dit boek geeft prakt ... bol.com | Koken voor mezelf, Dominique Lucquedey ... ... . Productinformatie Koken voor mezelf. Dit boek geeft praktische tips en oplossingen voor de vier belangrijkste problemen van de persoon alleen: gebrek aan inspiratie, verspilling, saaie restjes en portiegrootte. In Koken voor mezelf staan lekker recepten voor een persoon. Koken voor mezelf bij Boeken.com. Bij boeken.com vind je altijd wat je zoekt. Koken voor mezelf | ISBN 9789402175929 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Dit boek geeft praktische tips en oplossingen voor de vier belangrijkste problemen van de persoon alleen: gebrek aan inspiratie, verspilling, saaie restjes en portiegrootte. In Koken voor mezelf staan lekker recepten voor een persoon. Het is niet altijd heel chill, voor jezelf moeten zorgen. Als wij een kijkje nemen in de koelkast van menig vrijgezelle man, zal het vaak niet heel spannend zijn. We gokken zo'n 98% kans op bier, 90% kans op magnetronmaaltijden en -3% kans op verse groenten. We hebben de afgelopen jaren beste wel wat leuke, lekkere recepten voor singles verzameld. Heb je meteen wat inspiratie voor de komende weken. TIP 4. Er zijn hele leuke kookboekjes voor alleen-eters. Duik er eens in! We zetten er een paar voor je op een rijtje zodat jij de komende tijd heerlijk te eten hebt! Koken voor jezelf; Lekker koken voor ... Dit boek geeft praktische tips en oplossingen voor de vier belangrijkste problemen van de persoon alleen: gebrek aan inspiratie, verspilling, saaie restjes en portiegrootte. In Koken voor mezelf staan lekker recepten voor een persoon. Dit boek geeft praktische tips en oplossingen voor de vier belangrijkste p...

INFORMATIE

AUTEUR
Dominique Lucquedey
DIMENSIE
7,51 MB
BESTANDSNAAM
Koken voor mezelf.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft praktische tips en oplossingen voor de vier belangrijkste problemen van de persoon alleen: gebrek aan inspiratie, verspilling, saaie restjes en portiegrootte.In Koken voor mezelf staan lekker recepten voor een persoon.

Wil je het boek lezen?Koken voor mezelf in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Dominique Lucquedey. Lezen Koken voor mezelf Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN