Broederband 4 - De slaven van Socorro

Broederband 4 - De slaven van Socorro - John Flanagan | Fthsonline.com

...evangenneemt om als slaven te verkopen, besluiten de Reigers om in actie te komen ... De slaven van Socorro eBook door John Flanagan ... ... . Daarbij krijgen ze hulp van Gilan, een oude bekende uit het Grijze Jager-korps. Dirk logeert bij zijn opa's, maar hij moet wel gewoon naar school. Zijn opa's hebben daarom eigenhandig een fiets voor hem in elkaar gezet. En terwijl Dirk bekijkt hoe krakkemikkig de fiets is, scheppen de opa's op over de ontberingen die zíj moesten onde Broederband 4 - De slaven van Socorro. John Flanagan 'De slaven van Socorro' is het vierde boek in de fantasyserie 'Br ... Top Honderd | Broederband 4 - De slaven van Socorro - John ... ... . John Flanagan 'De slaven van Socorro' is het vierde boek in de fantasyserie 'Broederband' van John Flanagan. Dit is het luisterboek: ideaal voor lange ritten op de achterbank, of gewoon om lekker op bed naar te liggen luisteren. Boek 4 De slaven van Socorro is het vierde deel van de Broederband-serie. Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skandia. Nu de piraat Zavac verslagen is en hun eer gered, kunnen de Reigers zich concentreren op een nieuwe vijand: Tursgud, de leider van de Haaien-broederband. Luister naar 'De slaven van Socorro' door John Flanagan, verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. Verteld door Ellen van Rossum. Start vandaag nog een proefperiode van 30 dagen en ontvang je eerste luisterboek gratis. Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skand Dit is een doorverwijspagina, bedoeld om de verschillen in betekenis of gebruik van Broederband inzichtelijk te maken.. Op deze pagina staat een uitleg van de verschillende betekenissen van Broederband en verwijzingen daarnaartoe. Bent u hier via een pagina in Wikipedia terechtgekomen? Pas dan de verwijzing naar deze doorverwijspagina aan, zodat toekomstige bezoekers direct op de juiste pagina ... Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skandia. Nu de piraat Zava...

INFORMATIE

AUTEUR
John Flanagan
DIMENSIE
7,78 MB
BESTANDSNAAM
Broederband 4 - De slaven van Socorro.pdf

OMSCHRIJVING

Na hun eerdere avonturen, zijn Hal en zijn broederband de Reigers weer veilig terug in Skandia. Nu de piraat Zavac verslagen is en hun eer gered, kunnen de Reigers zich concentreren op een nieuwe vijand: Tursgud, de leider van de Haaien-broederband. Als Tursgud twaalf Araluenen gevangen neemt om als slaven te verkopen, besluiten de Reigers om in actie te komen. Daarbij krijgen ze hulp van Gilan, een oude bekende uit het Grijze Jager-korps.

Wil je het boek lezen?Broederband 4 - De slaven van Socorro in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Flanagan. Lezen Broederband 4 - De slaven van Socorro Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN