De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland

De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland - Lewis Carroll | Fthsonline.com

...zon.es: Lewis Carroll, John Tenniel, C. Reedijk, Alfred Kossmann, P ... De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland | Boeken ... . Bulthuis: Libros en idiomas extranjeros De avonturen van Alice in wonder/spiegelland ... Van Lewis Carroll! Met de kat, het konijn, Humptie Dumptie... Maar gek genoeg had ik het boek nog nooit gelezen. Foei. Daar kwam snel verandering in met het ontdekken van dit prachtige dubbelboek. Het begint met Alice in Wonderland, ... Uitgeverij Ad. Donker heeft deze klassieker al sinds 1946 in haar fonds en viert ... De avonturen van Alice in Wonderland & Alice in Spiegelland ... . Donker heeft deze klassieker al sinds 1946 in haar fonds en viert het 150 jarig bestaan van dit boek met een bijzondere jubileum editie waar die echte Alice het omslag siert met een intrigerende blik, omringt door de fantasierijke figuren uit het beroemde verhaal. Schilderij en illustraties omslag door Berenice NoordamLewis Carroll, lector aan de Universiteit van Oxford vertelde ... Fnac: De avonturen van Alice in Wonderland ; De avonturen van Alice in Spiegelland, Lewis Carroll, Floor Rieder, Sofia Engelsman". Levering bij je thuis of in de winkel en -5% korting op alle boeken. Koop nieuw of tweedehands . De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland van Lewis Carroll (boek, paperback, ISBN 9789061005780). Uitgeverij Ad. Donker heeft deze klassieker al sinds 1946 in haar fonds en viert het 150 jarig bestaan van dit boek met... Ze groeit en krimpt, ontmoet de meest fantastische figuren en beleeft bizarre avonturen. In het tweede verhaal, Alice in Spiegelland, is Alice benieuwd naar wat er in de kamer achter de spiegel te beleven valt en stapt ze, geprikkeld door haar niet te stillen nieuwsgierigheid, door de spiegel. In deze jubileumuitgave vindt u beide boeken in een band met de oorspronkelijke illustraties van John Tenniel. De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland een verhaal voor volwassenen en kinderen, een rijk en nooit verouderd verhaal dat als geen ander al honderdvijftig jaar de eigenschappen humor, fantasie en gezond verstand verenigt....

INFORMATIE

AUTEUR
Lewis Carroll
DIMENSIE
10,8 MB
BESTANDSNAAM
De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland.pdf

OMSCHRIJVING

Uitgeverij Ad. Donker heeft deze klassieker al sinds 1946 in haar fonds en viert het 150 jarig bestaan van dit boek met een bijzondere jubileum editie waar die echte Alice het omslag siert met een intrigerende blik, omringt door de fantasierijke figuren uit het beroemde verhaal. Schilderij en illustraties omslag door Berenice NoordamLewis Carroll, lector aan de Universiteit van Oxford vertelde bij een paar zomerse uitstapjes met de drie dochters van collega Dr. Liddell een verhaaltje over de avonturen van een klein meisje. Kerstmorgen 1862 gaf hij aan de zevenjarige Alice Liddell een handgeschreven manuscript cadeau met de opdracht 'een kerstgeschenk aan een lief kind ter herinnering aan een zomerdag' dat in 1865 met de bijzondere houtgravures van John Tenniel voor de eerste keer in druk verscheen met de titel Alice's Adventures in Wonderland. Het werd meteen een enorm succes en toen het vervolg Through the Looking-glass and what Alice found there in 1872 verscheen werd dat boek al met evenveel enthousiasme ontvangen en nog steeds worden deze boeken in vele talen talloze malen herdrukt. In deze jubileumuitgave vindt u beide boeken in een band met de oorspronkelijke illustraties van John Tenniel. De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland een verhaal voor volwassenen en kinderen, een rijk en nooit verouderd verhaal dat als geen ander al honderdvijftig jaar de eigenschappen humor, fantasie en gezond verstand verenigt. Alice heeft in de loop der tijd onder vuur gelegen en werd voor verschillende redenen in de ban gedaan zoals in de Verenigde Staten omstreeks 1900 scholen het verboden vanwege de krachttermen en seksuele fantasieën en dertig jaar later in een provincie in China verboden werd vanwege pratende dieren omdat het verheffen van sprekende dieren tot hetzelfde niveau van de mens catastrofaal voor het menselijke ras zou zijn en zelfs in de jaren zestig van de vorige eeuw men in de Verenigde Staten geloofde dat het met de openlijke toespelingen het hallucinerende drugsgebruik zou aanmoedigen. Over de auteur:Lewis Carroll, pseudoniem van Charles Lutwige Dodgson (1832-1898) was een diaken in de Anglicaanse Kerk, logicus en wiskundige, maar dankt zijn roem aan deze boeken.

Wil je het boek lezen?De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Lewis Carroll. Lezen De avonturen van Alice in Wonderland en Spiegelland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN