De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen

De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen - Robin de Ruiter | Fthsonline.com

...36, 37 8 Raymond Frans, Gewetensconflict, p ... de Verborgen Macht Achter de Jehovah's Getuigen: Jehovah's ... ... .120 Sinds een wijziging van inzicht ("nieuw licht") in 1996 wordt vervangende dienst gezien als een vorm van belasting.[79] Jehovah's getuigen kan zowel gelovigen als vrijzinnigen iets bijbrengen over fundamentalisme, macht en manipulatie. Ex-getuigen van Jehovah zullen in de getuigenissen van lotgenoten hulp vinden. Actieve Jehovah's getuigen zullen dit boek niet mogen lezen. Aan hen zal uitgelegd worden dat dit het ... Bouquinistes.fr ... . Aan hen zal uitgelegd worden dat dit het werk is van de Satan. De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen, van Robin De Ruiter. Artikelnummer: 9789079680740. Bestel met gratis verzending vanaf 20 euro Bestel De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen van Robin de Ruiter. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd 'De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen' door Robin de Ruiter - Onze prijs: €24,95 - Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende dag in huisGratis verzending. Www.bouquinistes.fr tweedehands boek, Ruiter, Robin de - De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen Bouquinistes.fr Chez bouquinistes.fr vous pouvez acheter et vendre vos livres usagés. À propos de 7000 antiquaire, libraires et particuliers ont commencé devant vous. De verborgen macht achter de Jehovah's getuigen: Jehovah's getuigen tussen vrijmetselarij, zionisme en U.S. Politiek | Robin de Ruiter | ISBN: 9789079680207 | Kostenloser Versand für alle Bücher mit Versand und Verkauf duch Amazon. De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen is een geweldig boek. We raden u aan het boek van De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur De verborgen macht achter de Jehovah's Getuigen de Verborgen Macht Achter de Jehovah's Getuigen book. Read reviews...

INFORMATIE

AUTEUR
Robin de Ruiter
DIMENSIE
10,44 MB
BESTANDSNAAM
De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen.pdf

OMSCHRIJVING

'Een ongevaarlijk kerkgenootschap, wat opdringerig wellicht, maar niet zo hinderlijk als vroeger.' Dat lijkt de algemene mening te zijn over de Jehovah's Getuigen - de leden van het Wachttorengenootschap.Onderzoeker Robin de Ruiter ontdekte tijdens zijn verblijf en studie in Spanje dat dit Genootschap helemaal niet zo ongevaarlijk is. Hij infiltreerde - als kandidaat lid - in een Vergadering van Jehovah's Getuigen en leerde hun organisatie van zeer nabij kennen. Nadien schreef hij een waarschuwend boek, dat eerst in het Spaans verscheen (Mexico 1994). Het was de aanleiding voor honderden, zo niet duizenden Jehovah's Getuigen om het Genootschap te verlaten. Iets dergelijks gebeurde toen het boek in het Duits, Pools, Braziliaans, Frans, verscheen.Voor de Nederlandse vertaling is het boek herzien en geactualiseerd, maar even onrustbarend als het origineel, als het gaat om de betrokkenheid van het Wachttorengenootschap bij het nazi-regime, bij de vrijmetselarij, bij de politiek, om maar te zwijgen van de geraffineerde gedachtencontrole. Het schokkendst zijn wellicht de occulte tekens en afbeeldingen die in onschuldig ogende illustraties van het Wachttorengenootschap verwerkt zijn en waarvan vele in dit boek zijn afgedrukt.

Wil je het boek lezen?De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Robin de Ruiter. Lezen De verborgen macht achter Jehovah´s getuigen Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN