De weg van het avondland

De weg van het avondland - Jan Leyers | Fthsonline.com

...-delige reis- en cultuurreeks van Canvas waarin Jan Leyers vanuit Ethiopië naar Europa reist: van de wieg van de mensheid naar het Avondland ... De weg naar het Avondland van Jan Leyers | Boek en ... ... . Tijdens zijn reis ziet hij mensen en culturen die heel andere waarden en normen hanteren dan wij. Ze hebben ook een uitgesproken mening over de Westerse cultuur. Zo houdt De weg naar het Avondland Jan en de kijkers een ... De Weg naar het Avondland is het indringende en meeslepende verslag van een tocht door woestijnen en miljoenensteden, door arme en rijke landen, door democratieën en dictaturen. Jan Leyers beschrijft hoe mensen langs de route naar hun verre neven uit Europa kijken, waar ze het Westen om benijden en welke westerse ve ... bol.com | De weg van het avondland, Jan Leyers ... ... . Jan Leyers beschrijft hoe mensen langs de route naar hun verre neven uit Europa kijken, waar ze het Westen om benijden en welke westerse verworvenheden ze liever aan zich voorbij zien gaan. De weg naar het avondland. Eeuwenlang waande Europa zich superieur. In het verlichte Avondland, zo vonden we, had de menselijke beschaving haar toppunt... De Weg naar het Avondland is het indringende en meeslepende verslag van een tocht door woestijnen en miljoenensteden, door arme en rijke landen, door democratieën en dictaturen. Jan Leyers beschrijft hoe mensen langs de route naar hun verre neven uit Europa kijken, waar ze het Westen om benijden en welke westerse verworvenheden ze liever aan zich voorbij zien gaan. De weg naar het Avondland is een Belgisch reis documentaireprogramma van de zender Canvas/Ketnet. De serie ging in première op 7 januari 2011. De weg naar het Avondland is een reis- en cultuurreeks waarin Jan Leyers vanuit Ethiopië naar Europa reist: van de wieg van de mensheid naar het Avondland. Lange tijd stond zijn magnum opus De ondergang van het Avondland in een k...

INFORMATIE

AUTEUR
Jan Leyers
DIMENSIE
7,92 MB
BESTANDSNAAM
De weg van het avondland.pdf

OMSCHRIJVING

Eeuwenlang waande Europa zich superieur. In het verlichte Avondland, zo vonden we, had de menselijke beschaving haar toppunt bereikt. Maar vandaag lijkt dat zelfvertrouwen te wankelen, en ook in de rest van de wereld liggen de westerse waarden en idealen onder vuur. Welke aantrekkingskracht gaat er nog uit van het oude continent? Op zoek naar een antwoord maakte Jan Leyers een lange reis van Ethiopië naar Europa, van het land waar het menselijke avontuur begon naar de plek waar hijzelf vandaag woont. De Weg naar het Avondland is het indringende en meeslepende verslag van een tocht door woestijnen en miljoenensteden, door arme en rijke landen, door democratieën en dictaturen. Jan Leyers beschrijft hoe mensen langs de route naar hun verre neven uit Europa kijken, waar ze het Westen om benijden en welke westerse verworvenheden ze liever aan zich voorbij zien gaan. Tegelijk ontdekt hij wat wijzelf zijn kwijtgespeeld op onze lange weg naar het Avondland.

Wil je het boek lezen?De weg van het avondland in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jan Leyers. Lezen De weg van het avondland Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN