De zwarte berk - De dag van de opritsjnik

De zwarte berk - De dag van de opritsjnik - Vladimir Sorokin | Fthsonline.com

...samen gekocht. Onbekend; Mendelssohn op het dak ... Recensie Dag van de Opritsjnik op Knack.be - Uitgeverij Douane ... . 12,99. Verkoop door bol.com In winkelwagen V. Jerofejev; Moskou op sterk water Tweedehands. De zwarte berk - Gelijk geluk (Paperback). Arie van der Ent maakte een nieuwe keuze van 24 gedichten uit de poëzie van Aleksandr Poesjkin (1799-1937),... De dag van de opritsjnik | ISBN 9789072247841 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Een mooi artikel op de nieuwe, bijzonder leze ... bol.com | De zwarte berk - De Jeltysjevs, Roman Sentsjin ... ... . Een mooi artikel op de nieuwe, bijzonder lezenswaardige website Raam op Rusland. In dit stuk van Laura Starink worden twee stairische romans over de Russische politiestaat met elkaar vergeleken: De aftakeling van Vladimir P. (Michael Honig) en het vorig jaar door Uitgeverij Douane uitgebrachte De dag van de opritsjnik. Buy De dag van de opritsjnik (De zwarte berk) 01 by Vladimir Sorokin, Gretske De Haan, Annelies De hertogh (ISBN: 9789072247841) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders. De honderd waterputten van Salaga . De kloof . De russische muur . Het lichaam zwijgt . Liefde in de Kaukasus . Verdwijnende aarde Reeksen. De zwarte berk. Beschrijving van een stad . De dag van de opritsjnik . De Demon en andere gedichten . De Jeltysjevs . De tarantas ... De dag van de opritsjnik . De salamander Wat er op het spel staat . Reeksen. De zwarte berk. Beschrijving van een stad . De dag van de opritsjnik . De Demon en andere gedichten . De Jeltysjevs . De tarantas . Gelijk geluk . Het Igorlied ... Zweepslagen, gekreun en gerochel op zijn mobilo. De Rus Vladimir Sorokin (1955) is naast schrijver ook conceptueel kunstenaar, en dat merk je in De dag van de opritsjnik heel duidelijk. Deze roman is een totaalconcept van vorm, stijl en idioom. De dag van de opritsjnik volgt één dag uit het leven van zo'n opritsjnik.Een profetische roman, waarin Sorokin de strenge censuur en de annexatie van de Krim al aankondigt. Het boek haalde in 2013 de shortlist van de Man Booker International Prize. De zwarte berk. Werken. Beschrijving van een stad . De dag van de opritsjnik . De Demon en andere gedichten . De Jeltysjevs . De tar...

INFORMATIE

AUTEUR
Vladimir Sorokin
DIMENSIE
4,60 MB
BESTANDSNAAM
De zwarte berk - De dag van de opritsjnik.pdf

OMSCHRIJVING

Rusland, de nabije toekomst. Het land heeft zich van het Westen afgekeerd en de banden met China nauwer aangehaald. Hypermoderne technologie en oude gebruiken gaan zij aan zij, religieviert hoogtij en het staatshoofd is een almachtige heerser die veel weg heeft van Ivan De Verschrikkelijke. Hij houdt zijn onderdanen onder de duim met de hulp van zijn 'opritsjniks', de gevreesde, genadeloze 'geheime politie' van zijn illustere voorganger. De dag van de opritsjnik volgt één dag uit het leven van zo'n opritsjnik.Een profetische roman, waarin Sorokin de strenge censuur en de annexatie van de Krim al aankondigt.Het boek haalde in 2013 de shortlist van de Man Booker International Prize.

Wil je het boek lezen?De zwarte berk - De dag van de opritsjnik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vladimir Sorokin. Lezen De zwarte berk - De dag van de opritsjnik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN