Het Grote Niets

Het Grote Niets - Nadav Vissel | Fthsonline.com

...orden opgeslokt luidt Hertzberger de noodklok: geef de mens zijn irrationele leven terug en de wetenschap haar zekerheid ... bol.com | Nieuw licht - Het grote niets (ebook), Rosanne ... ... .Rosanne Hertzberger (1984) is schrijver en microbioloog. Ze is sinds 2009 columnist voor nrc Handelsblad. In 2017 verscheen haar eerste boek, Ode aan de e-nummers. Om niet door het grote niets van onze tijd te worden opgeslokt luidt Hertzberger de noodklok: geef de mens zijn irrationele leven terug en de wetenschap haar zekerheid. Rosanne Hertzberger (1984) is schrijver en microbioloog. Ze is sinds 2009 columnist voor NRC Handelsblad. In 2017 vers ... Het grote niets | Boeken ... . Rosanne Hertzberger (1984) is schrijver en microbioloog. Ze is sinds 2009 columnist voor NRC Handelsblad. In 2017 verscheen haar eerste boek, Ode aan de E-nummers. Het grote niets. Het meest!, voor het eerst!, het dikste!, nooit eerder in de geschiedenis! Met deze vier troeven in handen maakt een uitgever doorgaans een bestseller. Het grote niets. Rosanne Hertzberger, coreferent Trudy Dehue. Overal in de westerse wereld maken...

INFORMATIE

AUTEUR
Nadav Vissel
DIMENSIE
11,71 MB
BESTANDSNAAM
Het Grote Niets.pdf

OMSCHRIJVING

Tragikomische roman over de lotgevallen van een jongen die opgroeit in een familie die de oorlog heeft overleefd.Op zijn zevende wordt Naff verteld dat hij niet zomaar een losstaand iemand is, maar tot een volk behoort. Een volk met een eindeloos verleden, dat recent een oorlog heeft overleefd. Dat "Ding', die oorlog, krijgt iets mythisch voor Naff en hij gaat aan de haal met de verhalen die hij erover hoort. Hij hoopt dat zijn familie en zijn volk, wanneer hij maar het juiste verhaal vertelt, de oorlog voorgoed achter zich kunnen laten. Maar dat wordt niet altijd goed ontvangen. In tegendeel. Wanneer Naff op zijn zeventiende voor een cursus "Schrijven over de Shoah' naar Tel Aviv gaat, leert hij wat die geschiedenis voor hem betekent. Het Grote Niets is tragikomische roman over een jongen die zijn eigen stem probeert te vinden in het grotere verhaal van zijn volk.

Wil je het boek lezen?Het Grote Niets in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nadav Vissel. Lezen Het Grote Niets Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN