Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies

Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies - B. Coppes | Fthsonline.com

...n. Koop nieuw of tweedehands . Bijna-dood-ervaringen zagen er allemaal als volgt uit… Er worden steeds meer verhalen naar buiten gebracht van mensen die een bijna-dood-ervaring hebben gehad, en het bijzondere is: de meerderheid van deze beschrijvingen komen precies met elkaar overeen ... Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies van B. Coppes ... ... . Bijna dood ervaring Bijna dood ervaring: afkorting BED. Verhalen, de hel, Jezus, moslim, boek. Een bijna dood ervaring wordt omschreven als een tunnelervaring, waarbij de persoon een ongewone ervaring krijgt uit het lichaam te treden en in een donkere tunnel weg te zakken. Noté /5: Achetez Bijna dood ervaringen en wereldreligies: bewijs voor een universele waarheid de Coppes, Bob: ISBN: 9789059116801 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour In totaal meldden 9% een expliciete bijna-dood ervaring, terwijl 2% ervaringen meldden ... bol.com | Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies, B ... ... . Noté /5: Achetez Bijna dood ervaringen en wereldreligies: bewijs voor een universele waarheid de Coppes, Bob: ISBN: 9789059116801 sur amazon.fr, des millions de livres livrés chez vous en 1 jour In totaal meldden 9% een expliciete bijna-dood ervaring, terwijl 2% ervaringen meldden op het vlak van visuele en auditieve herinneringen. Van één patiënt konden details van deze visuele en auditieve herinneringen geverifieerd worden op betrouwbaarheid (en van een andere patiënt gedeeltelijk). Welkom op bijnadoodervaring.nl. Wij geven u hier informatie over bijna dood ervaringen (BDE), voor mensen die een BDE mee hebben gemaakt, familieleden en/of kennissen van mensen die een BDE mee hebben gemaakt of geïnteresseerden in het onderwerp. Deze site is dan ook puur bedoeld om te informeren en mensen te helpen, en is totaal niet commercieel en zal nooit commercieel worden. Bijna-dood-ervaringen : universele elementen versus persoonlijke ervaringen van Roel en mij. In bijgevoegd filmpje spreekt Leo Feijen met Pim Van Lommel naar aanleiding van diens wereldwijde bestseller ''eindeloos bewustzijn.'' Hij noemt kenmerkende universele elementen van Bijna-dood-ervaringen. Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies [Dutch; Flemish]: 9789059116801: Books - Amazon.ca. Skip to main content.ca Hello, Sign in. Account & Lists Sign in Account & Lists Returns & Orders. Try. Prime Cart. Books. Go Search Hello Select your address ... Compra Bijna dood ervaringen en wereldreligies: bewijs voor een universele waarheid. SPEDIZIONE GRATUITA su ordini idonei...

INFORMATIE

AUTEUR
B. Coppes
DIMENSIE
10,67 MB
BESTANDSNAAM
Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies.pdf

OMSCHRIJVING

Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies 1e druk is een boek van Bob Coppes uitgegeven bij Uitgeverij Aspekt B.V.. ISBN 9789059116801 In dit boek wordt de stand van het wetenschappelijk onderzoek naar Bijna Dood Ervaringen (BDE-en) weergegeven. Daaruit blijkt dat deze ervaringen echt zijn en dat een onafhankelijk bewustzijn buiten ons lichaam mogelijk is. Ook wordt ingegaan op het bestaan van zowel positieve als ook negatieve BDE-en. De BDE-en geven inzicht in wat er gedurende de eerste ogenblikken na onze dood gebeurt. Mensen die een BDE hebben gehad, lijken antwoord te krijgen op bijvoorbeeld de vraag wat het doel is van hun verblijf op aarde. De ervaringen lijken ook een boodschap te bevatten over wat we met ons leven zouden moeten doen en wat niet. De BDE-en begeven zich daarmee op het terrein van de religies. Religies zeggen dat soort spirituele vragen ook te kunnen beantwoorden maar pretenderen bovendien ook nog vaak een monopolie op de waarheid te hebben. Of dat terecht is, wordt voor vijf grote religies onderzocht. Aangegeven wordt wat hun essenties zijn en waar de parallellen met de BDE-en zitten, maar ook waar de diverse religies op de verkeerde weg zitten. De conclusie is dat de BDE-en veel meer omvattend zijn dan elk van de religies afzonderlijk.

Wil je het boek lezen?Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur B. Coppes. Lezen Bijna Dood Ervaringen en wereldreligies Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN