Kinderyoga - Het krachtspel

Kinderyoga - Het krachtspel - Helen Purperhart | Fthsonline.com

...er aan anderen, nl. aan de tegenpartij overlaat ... Therapeutische kinderyoga opleiding ... . Krachtspel methode In het krachtspel is de kennis van Ayurveda en Yoga vertaald en eenvoudig toepasbaar gemaakt in het Krachtspel. Het Krachtspel geeft inzicht in ieders unieke eigenschappen. Je kunt die eigenschappen goed en gemakkelijk onderzoeken door ze in te delen in drie krachten: rotskracht, zonkracht, en windkracht. In ieder mens zijn deze drie krachten in […] Wat houdt Kinderyoga "Relax kids" in ? Relaxkidsyoga is overgewaaid vanuit Engeland en is volledig wetenschappelijk onderbouwd. Het bestaat enerzijds uit mindfulness en ande ... Bureau ISBN - Het krachtspel ... . Het bestaat enerzijds uit mindfulness en anderzijds uit meditatie. De focus ligt vooral op het feit dat kinderen verschillen van andere kinderen . Elk kind is uniek en heeft zijn eigen talenten. 22 apr. 2018 - Bekijk het bord "Kinderyoga/ontspanning" van daisyhoorelbeke op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Kinderyoga, Yoga voor kinderen en Yoga kinderen. 9-okt-2014 - Bekijk het bord "Kinderyoga" van jufStina op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Yoga voor kinderen, Yoga kinderen, Ontspannende yoga. 2-jan-2019 - Bekijk het bord 'Beweegknap' van magalivm, dat wordt gevolgd door 230 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Yoga voor kinderen, Yoga kinderen, Kinderyoga. Koop nu Het krachtspel van Helen Purperhart bij Boekenwereld. Veilig winkelen, bestellen en betalen! Tijdens het coachen wordt er gebruik gemaakt van het Krachtspel. Het Krachtspel is gebaseerd op principes uit de Ayurveda. Het geeft inzicht in ieders unieke eigenschappen. Deze inzichten krijg ik door de lichaamstaal van kinderen te observeren en zo te ontdekken welke kracht zichtbaar wordt in de manier waarop het kind beweegt. Krachtspel Methode® Futloos, druk of boos? Het krachtspel helpt! Het krachtspel is gebaseerd op inzichten uit de Ayurveda en de yogatherapie. Als Krachtspel Methode® coach ga ik op zoek naar de energiebalans van het kind door te kijken wie het kind is in plaats van te kijken naar wat hem mankeert....

INFORMATIE

AUTEUR
Helen Purperhart
DIMENSIE
8,81 MB
BESTANDSNAAM
Kinderyoga - Het krachtspel.pdf

OMSCHRIJVING

Het Krachtspel gaat ervan uit dat het unieke van ieder kind is terug te voeren op drie krachten. Bij een disbalans komen eigenschappen zoals bijvoorbeeld futloos, boos en druk sterker naar voren. De kaarten helpen bij het zoeken naar de tegengestelde kracht die nodig is om de disbalans op te hebben. Het kind ontdekt in zich de kracht die het nodig heeft.

Wil je het boek lezen?Kinderyoga - Het krachtspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Helen Purperhart. Lezen Kinderyoga - Het krachtspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN