Woordjes van Milan

Woordjes van Milan - Kathleen Amant | Fthsonline.com

...rdjes in 19 talen Woordjes van Milan (boek, (bord)spel, ISBN 9789044826319) ... Woordjes van Milan, | 9789044826319 | Boek - bookspot.nl ... . Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa. In deze doos vind je 24 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes. Elke kaart beeldt het woord uit in een heldere tekening én geeft het woord in negentien... Milan gaat vandaag voor het eerst naar school. Hij zit bij juf Nele in de klas. De juf leest een mooi verhaal voor. Al snel maakt Milan een vriend. Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de blokkenen maken een mooie ... Woordjes van Milan. De belangrijkste peuterwoordjes in 19 ... ... . Ze eten samen iets lekkers, spelen samen met de blokkenen maken een mooie tekening. De eerste schooldag is snel om Een vrolijk verhaal over de eerste dag op school. Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa. In deze doos vind je 2 x 24 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes, in woord én in beeld. Ideaal als leermiddel in de klas of thuis. Elke kaart komt twee keer voor, zodat je er makkelijk een memospel mee kunt doen. En met de 4 lottokaarten raak je helemaal niet uitgespeeld. Leren was nog nooit zo leuk! 28-sep-2017 - Deze pin is ontdekt door Heleen Callens. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa. In deze doos vind je 24 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes. Elke kaart beeldt het woord uit in een heldere tekening én geeft het woord in negentien verschillende talen. Ideaal als communicatiemiddel in de klas of als leermiddel thuis of op school. Woordjes van Milan. Memo- en lottospel. Aantal. In winkelmand. SKU: 4482922 Categorie: Clavis. Beschrijving Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa. In deze doos vind je 2 x 24 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes, in woord én in beeld. Ideaal als leermiddel in de klas of ...

INFORMATIE

AUTEUR
Kathleen Amant
DIMENSIE
8,46 MB
BESTANDSNAAM
Woordjes van Milan.pdf

OMSCHRIJVING

Binnen, buiten, ja, nee, mama, papa.In deze doos vind je 2 x 24 kaarten van de belangrijkste peuterwoordjes, in woord én in beeld. Ideaal als leermiddel in de klas of thuis. Elke kaart komt twee keer voor, zodat je er makkelijk een memospel mee kunt doen. En met de 4 lottokaarten raak je helemaal niet uitgespeeld. Leren was nog nooit zo leuk!

Wil je het boek lezen?Woordjes van Milan in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kathleen Amant. Lezen Woordjes van Milan Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN