Levensverhalen 1 - De capriolen van een schipperszoon

Levensverhalen 1 - De capriolen van een schipperszoon - Kor Bakker | Fthsonline.com

...909 besloot een schipperszoon dat de tijd gekomen was het ouderlijke schip te verlaten om voor zichzelf te beginnen ... De capriolen van een schipperszoon | Kor Bakker | een ... ... . Hij stak zijn spaargeld op zak, klopte bij de bank aan en kreeg hypotheek voor de bouw van een zogeheten 'kempenaar', een voor die tijd middelgroot schip, geschikt voor rivier- en kanaalvaart. Het levensverhaal van mijn vader 'De capriolen van een schipperszoon' is nu ook via mijn site te bestellen. Ik hielp mee met redigeren en uitgeven. Wat een rijke tijd om hier samen aan te werken! Het levensverhaal van mij ... bol.com | Levensverhalen artikelen kopen? Alle artikelen ... ... . Ik hielp mee met redigeren en uitgeven. Wat een rijke tijd om hier samen aan te werken! Het levensverhaal van mijn vader 'De capriolen van een schipperszoon' is nu ook via mijn site te bestellen. Ik hielp mee met redigeren en uitgeven. Wat een rijke tijd om hier samen aan te werken! € 19,95 (exclusief verzendkosten) Bestel via een mailtje Over het boek: Dit boek ... Sinds mei 2019 is Fernhout (1974) eigenaar en bewoner van de tjalk Triton. Voor de schipperszoon betekent dit een terugkeer naar het water, sinds hij na het internaat koos voor een leven buiten de binnenvaart. Sinds mei 2019 is Fernhout (1974) eigenaar en bewoner van de tjalk Triton. Voor de schipperszoon betekent dit een terugkeer naar het water, sinds hij na het internaat koos voor een leven buiten de binnenvaart. Van de schrijvende schipperszoon Frank Antonie van Alphen kreeg ik z'n bundel 'Ik droom in rood'. Teksten en gedichtjes rond de dood van zijn vader, die z'n schip de 'Frankie-A' doopte. Hij stierf in Nijmegen, aan de Waal, bij Frank thuis. Op boekwinkeltjes.nl koopt en verkoopt u uw tweedehands boeken. Zo'n 7000 antiquaren, boekhandelaren en particulieren zijn u al voorgegaan. Samen zijn ze goed voor een aanbod van 6,7 miljoen titels. De capriolen van de zeearend, in ons land weer helemaal terug van lang weggeweest, zijn de rode draad in Poldervogels , het nieuwe boek van beeldend kunstenaar en vogelkenner Erik van Ommen (Epe ... Het voorjaar zit in de lucht en mensen zijn vol van de binnenvaart. Er worden beelden gepresenteerd en verhalen verteld over de bedrijfstak. Het BVB reikt waar nodig en mogelijkde helpende hand . EINDHOVEN - Ze wonen 'bij ons om de hoek', maar we kennen ze nauwelijks. Met die insteek gaf sociaal cultureel werkster Tonny Jacobs 22 vrouwen uit Eindhoven de opdracht zich te laten zien op internationale vrouwendag. In de eerste helft van dit jaar pakte de marechaussee 580 zogenoemde 'inklimmers' op, mensen die zich verstoppen in trucks. Het merendeel van deze inklimmers, zo'n 68 procent, komt uit Albanië....

INFORMATIE

AUTEUR
Kor Bakker
DIMENSIE
8,13 MB
BESTANDSNAAM
Levensverhalen 1 - De capriolen van een schipperszoon.pdf

OMSCHRIJVING

Dit boek geeft een tijdsbeeld van een schippersleven. Het begint in de kinderjaren voor de oorlog, de jonge jeugdjaren in de oorlog en het getrouwde leven op de binnenvaart in de jaren tijdens de wederopbouw. Kor Bakker is een man die de kansen van zijn tijd zag en aanpakte. Je zou kunnen spreken van een selfmade man. Zijn zakelijk inzicht, handelsinstinct en talent om iets creëren, kregen volop ruimte toen hij met de binnenvaart stopte en een jachthaven kocht. Boten werden verhandeld en BABRO jachten ontworpen en gebouwd. De verhalen spreken van humor, dynamiek en actie. De schrijver is een gepassioneerd man. Het leven met zijn geliefde wederhelft, de nuchtere Henny, bieden stof voor vele komische anekdotes. Scheepvaart, water, boten; voor velen heeft dat elke keer weer een bepaalde dynamiek en aantrekkingskracht. De vele foto's van de scheepvaart en het elegante echtpaar maken het geheel beeldend en levendig. Veel leesplezier!

Wil je het boek lezen?Levensverhalen 1 - De capriolen van een schipperszoon in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Kor Bakker. Lezen Levensverhalen 1 - De capriolen van een schipperszoon Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN