De bankier

De bankier - Henry van Nieuwenborgh | Fthsonline.com

...r afwachtende broer Gijs van Hall bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee een steunfonds voor zeelieden gefinancierd kan worden ... Walraven van Hall - De bankier van het verzet | Historiek ... . Sinds de jaren '50 is op de hoek van de Spoorlaan en de Magazijnstraat het bankgebouw van Van Mierlo & Zoon gevestigd. Helaas heeft het gebouw deze functie al enge tijd geleden verloren. Maar waar het ene eindigt ontstaan mogelijkheden voor een nieuw begin. In de komende jaren zal op deze locatie De Bankier herrijzen. De Bankier bestaat uit een plint met circa 1.000 m2 commerciele ruimte ... Bankier van het Verzet is ... Woningaanbod | De Bankier ... . In de komende jaren zal op deze locatie De Bankier herrijzen. De Bankier bestaat uit een plint met circa 1.000 m2 commerciele ruimte ... Bankier van het Verzet is het waargebeurde, onbekende verhaal van Nederlands grootste verzetsheld. Als bankier Walraven van Hall (Barry Atsma) in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall (Jacob Derwig), bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten ... Als bankier Walraven van Hall in de Tweede Wereldoorlog wordt gevraagd of hij zijn financiële contacten voor het verzet wil inzetten, aarzelt hij niet lang. Samen met zijn broer, Gijs van Hall, bedenkt hij een riskante constructie om grote leningen af te sluiten waarmee het verzet gefinancierd kan worden. De vrouw van de bankier is een internationale thriller van de bovenste plank. 'Deze thriller begeeft zich in de kringen van de high finance.' ZIN 'Wat een pageturner is dit!' scriptgirl.nl 'Een thriller die leest als een film.' Elegance 'Sfeer, milieu en karaktertekeningen zijn raak getroffen. Appartement te koop: De Bankier (Bouwnr. 23.02) 5038 CC Tilburg. WONEN OP HET HOOGSTE NIVEAU Dit penthouse met een verdiepingshoogte van circa 3 meter bovenop De Bankier is het toppunt van luxe. Het penthouse wordt gekenmerkt door de combinatie van luxe en rust op een prachtige binnenstedelijke locatie. Van de toegestane 19 meter hoogte naar maximaal 76 meter hoogte. Door het bestemmingsplan aan te passen komt de bouw van De Bankier - de nieuwste, hoge woontoren van de stad - een stap dichterbij. Hotel De Bankier ligt in Cuijk en heeft een restaurant. Alle kamers beschikken over een flatscreen-tv met kabelzenders en een eigen badkamer. De kamers bieden uitzicht op de stad en zijn voorzien van airconditioning, een kledingkast en gratis WiFi....

INFORMATIE

AUTEUR
Henry van Nieuwenborgh
DIMENSIE
10,69 MB
BESTANDSNAAM
De bankier.pdf

OMSCHRIJVING

Steven is een succesvol bankier en levensgenieter. Hij gaat geregeld naar zijn stamcafé voor een goed biertje en doet dure restaurants aan met zijn zakenpartners. Bovendien kost het hem geen enkele moeite om vrouwen te versieren. Wanneer hij zijn oog laat vallen op zijn nieuwe collega Karolien, komt zijn zorgeloze bestaan op de helling te staan. Voor het eerst weet een vrouw bij hem een gevoelige snaar te raken. Ze heeft echter al een vriend en is niet van plan hem te verlaten. Ook professioneel raakt Steven in woelige wateren. Een van zijn klanten sluit een contract af met een militair dictator in Nigeria, een oude relatie in de textielindustrie heeft slechte cijfers en een bevriende klant in de vleesindustrie zit in een moeilijk parket. Ook de acties van het IRA krijgen een plaats in dit verhaal. Uit verschillende hoeken komen er problemen op Steven af, die als een jongleur alle ballen in de lucht moet proberen te houden.

Wil je het boek lezen?De bankier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Henry van Nieuwenborgh. Lezen De bankier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN