Het eurobedrog

Het eurobedrog - Jean Wanningen | Fthsonline.com

...reis, die voert van de Schuman verklaring uit 1950 naar het heden van het 'redden' van de euro ... Het eurobedrog, Jean Wanningen - Paperback - 9789065239921 ... ... . Het Eurobedrog. Waarom Nederland uit de euro moet, komt dan ook geen moment te vroeg (en allicht wordt het naar het Duits vertaald). Jean Wanningen gaat veel verder dan een (historische) probleemschets: hij levert een onderbouwde oplossingsgerichte bijdrage aan het debat. Ik heb Het Eurobedrog dan ook meegenomen Commentaar en achtergronden bij het nieuws. Ja, ik ga ermee ... Het eurobedrog 1e druk is een boek van Jean Wanningen uitgegeven bij Uit ... Het eurobedrog - Jean Wanningen | Boeken.com ... . Ja, ik ga ermee ... Het eurobedrog 1e druk is een boek van Jean Wanningen uitgegeven bij Uitgeverij Van Brug. ISBN 9789065239921 Jean Wanningen… Meer. 19 95. Uiterlijk 26 mei in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat ... Zoals eerder aangekondigd is mijn boek 'Het Eurobedrog' intussen ... Het eurobedrog 1e druk is een boek van Jean Wanningen uitgegeven bij Uitgeverij Van Brug. ISBN 9789065239921 Jean Wanningen (financieel journalist en voormalig insider in Brussel) neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schuman verklaring uit 1950 naar het heden van het 'redden' van de euro. Onder het motto 'beter ten halve gekeerd' zouden we nu gewoon moeten stoppen niet alleen met de euro maar ook met het streven naar een centraal geleide federale staat. Simpelweg omdat de euro desastreus is gebleken voor alle eurolanden en omdat de bevolkingen van de Europese lidstaten niet vanuit Brussel geregeerd wensen te worden. Volgende week woensdag 16 april is het zover: dan verschijnt ... De eurobeerput gaat steeds verder open. Naar aanleiding van ... In de rechtszaal is de ZEMBLA ' Het eurobedrog ' uit 2005 afgespeeld om zijn pleidooi te ondersteunen. In deze uitzending liet ZEMBLA zien dat politici de Nederlandse burgers voor de invoering van de euro niet het hele verhaal hebben verteld. Er is onvoldoende gewaarschuwd voor euro-effecten zoals prijsstijgingen en de geldillusie. Eergisteren verscheen deel I van het Eurobedrog door de Nederlandse ... Martin Dessing vindt dat hij jaren te weinig euro's heeft gekregen voor zijn guldens. Volgende week dient zijn rechtszaak tegen de Sociale Verzekeringsbank, zo vertelt hij in het AD. In de rechtszaal zal de ZEMBLA 'Het eurobedrog' uit 2005 worden afgespeeld om zijn pleidooi te onderst... Voormalig insider in Brussel Jean Wanningen (hij was als econoom in dienst van het Europees Parlement) is schrijver van Het Eurobedrog. Daarin neemt hij ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schumanverklaring uit 1950 naar het heden van het 'redden' van de euro. Uit het uitgebreide voorwoord van Prof. Dr. Hans-Olaf Henkel:...

INFORMATIE

AUTEUR
Jean Wanningen
DIMENSIE
7,99 MB
BESTANDSNAAM
Het eurobedrog.pdf

OMSCHRIJVING

Jean Wanningen (financieel journalist en voormalig insider in Brussel) neemt ons mee op een boeiende Europese reis, die voert van de Schuman verklaring uit 1950 naar het heden van het 'redden' van de euro. Er wordt een ontluisterend beeld geschetst van de ontwikkelingen die hebben geleid tot de huidige Europese Unie, het mislukte monetaire politieke experiment met de euro en de toekomstplannen voor een Europese superstaat, die in Brussel gesmeed worden. Onder het motto 'beter ten halve gekeerd' zouden we nu gewoon moeten stoppen niet alleen met de euro maar ook met het streven naar een centraal geleide federale staat. Simpelweg omdat de euro desastreus is gebleken voor alle eurolanden en omdat de bevolkingen van de Europese lidstaten niet vanuit Brussel geregeerd wensen te worden. In dit boek wordt niet alleen een analyse gegeven waarom de eenheidseuro een vernietigende uitwerking heeft op de economieën in en de burgers van de eurozone, maar tegelijkertijd ook een gezond-verstand oplossing aangedragen voor de diepste financiële economische crisis ooit. Met een uitgebreid voorwoord van euro-spijtoptant professor Hans-Olaf Henkel, de Duitse topeconoom en voormalig voorzitter van de Duitse werkgeversvereniging BDI. Prof. Henkel was in de jaren negentig van de vorige eeuw een fervent voorstander van de invoering van de euro, maar is inmiddels, nadat de voor Europa vernietigende uitwerking daarvan tot hem is doorgedrongen, een van de grootste criticasters van de mislukte Europese eenheidsmunt.

Wil je het boek lezen?Het eurobedrog in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jean Wanningen. Lezen Het eurobedrog Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN