Het kleine boek van de Beatles

Het kleine boek van de Beatles - Hervé Bourhis | Fthsonline.com

... Hervé Bourhis het spoor van deze mythische popgroep waarvan elk nummer uitgroeide tot een klassieker: The Beatles ... Het fijne, kleine boek van de Beatles - Michael Minneboo ... . Het_kleine_boek_van_de_Beatles. Hervé Bourhis Het kleine boek van de Beatles Le Petit livre des Beatles ©2010 Hervé Bourhis & Dargaud Hervé Bourhis Het kleine boek van de Beatles Volledig bijgewerkte uitgave van het leukste Beatles boek, overvol met tekeningen, feitjes en anekdotes. Al tekenend volgt Hervé Bourhis het spoor van deze mythische popgroep waarvan elk nummer uitgroeide tot een klas ... Het kleine boek van de Beatles - Hervé Bourhis, Hervé ... ... . Al tekenend volgt Hervé Bourhis het spoor van deze mythische popgroep waarvan elk nummer uitgroeide tot een klassieker: The Beatles. Het kleine boek van de Beatles is een duizelingwekkende opeenvolging van triomfen en vondsten, van ... Het kleine boek van de Beatles is een duizelingwekkende opeenvolging van triomfen en vondsten, van kameraadschap en verraad, van (pop)harmonieën en dissonanten. John, Paul, George en Ringo waren charismatisch, gewiekst, veelzijdig, arrogant en, uiteraard, enorm getalenteerd. Het kleine boek van de Beatles (Strip) Top; Strip Nederlands. Het kleine boek van de Beatles. Herve Bourhis (auteur) +1 × Zet op ... De Fab Four uit Liverpool worden in Het kleine boek van de Beatles grondig ontleed. Met zijn scherpe analyse weet Bourhis zelfs de grootste Beatlesfanaat te verrassen. Hij verkent alle facetten van de groep; de successen en triomfen, de vernieuwing maar ook de complicaties en de tragiek die roem met zich meebrengt. De 'Fab Four' uit Liverpool worden in Het kleine boek van de Beatles grondig ontleed. Met zijn scherpe analyse weet Bourhis zelfs de grootste Beatlesfanaat te verrassen. Hij verkent alle facetten van de groep; de successen en triomfen, de vernieuwing maar ook de complicaties en de tragiek die roem met zich meebrengt. Het kleine boek van de Beatles is een duizelingwekkende opeenvolging van triomfen en vondsten, van kameraadschap en verraad, van (pop)harmonieën en dissonanten. John, Paul, George en Ringo waren charismatisch, gewiekst, veelzijdig, arrogant en, uiteraard, enorm getalenteerd. Hervé Bourhis Het kleine boek van de BeatlesVolledig bijgewerkte uitgave van het leukste Beatles boek, overvol met tekeningen, feitjes en anekdotes.Al tekenend volgt Hervé Bourhis het spoor van deze mythische popgroep waarvan elk nummer uitgroeide tot een klassieker: The Beatles....

INFORMATIE

AUTEUR
Hervé Bourhis
DIMENSIE
9,14 MB
BESTANDSNAAM
Het kleine boek van de Beatles.pdf

OMSCHRIJVING

Hervé Bourhis Het kleine boek van de BeatlesVolledig bijgewerkte uitgave van het leukste Beatles boek, overvol met tekeningen, feitjes en anekdotes.Al tekenend volgt Hervé Bourhis het spoor van deze mythische popgroep waarvan elk nummer uitgroeide tot een klassieker: The Beatles. Het kleine boek van de Beatles is een duizelingwekkende opeenvolging van triomfen en vondsten, van kameraadschap en verraad, van (pop)harmonieën en dissonanten. John, Paul, George en Ringo waren charismatisch, gewiekst, veelzijdig, arrogant en, uiteraard, enorm getalenteerd. Vier jongens wier verhaal zich laat lezen als het schoolvoorbeeld van een rockavontuur. Hervé is fan, maar hij is ook kritisch. Zijn verbeelding is net zoveel beïnvloed door beelden op hoezen, op foto's en in films als door de teksten en de muziek zelf. Dit is zijn unieke perspectief op de legendarische "Fab Four', vol verliefde overgave, maar grondig gedocumenteerd. Een verfrissend kijk op The Beatles in woord en beeld.

Wil je het boek lezen?Het kleine boek van de Beatles in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Hervé Bourhis. Lezen Het kleine boek van de Beatles Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN