Studiereeks burgerlijk procesrecht - Insolventierecht

Studiereeks burgerlijk procesrecht - Insolventierecht - E.F. Groot | Fthsonline.com

...teur. Download en lees het boek Studiereeks burgerlijk procesrecht - Insolventierecht op onze website bank72 ... Top Honderd | Studiereeks burgerlijk procesrecht ... ... .nl. Helemaal vrij. U vindt Studiereeks burgerlijk procesrecht - Insolventierecht in PDF, ePUB, MOBI. In het zesde deel van de Studiereeks burgerlijk procesrecht, bedoeld voor docto-raalstudenten, wordt het insolventierecht behandeld. Het insolventierecht is een verlengstuk van het executierecht en maakt daarom op verschillende faculteiten deel uit van het vak burgerlijk procesrecht. Aangezien het insolventierecht ook Studiereeks burgerlijk procesrecht 5 - Executierecht 5e druk is een boe ... bol.com | Studiereeks burgerlijk procesrecht ... ... . Aangezien het insolventierecht ook Studiereeks burgerlijk procesrecht 5 - Executierecht 5e druk is een boek van A.W. Jongbloed uitgegeven bij Wolters Kluwer. ISBN 9789013140781 Executierecht biedt HBO- en WO-studenten en andere geïnteresseerden een inleiding in het executie- en beslagrecht. Burgerlijk procesrecht en insolventierecht - Vrije Universiteit 2015-Per week staan hieronder de stof uit de literatuur (de voorgeschreven artikelen en de studiereeks burgerlijkprocesrecht) samengevat. Ook zijn de hoorcolleges samengevat. Informatie die zowel in de literatuur als in het hoorcollege voorkomt is samengevoed, er staat Op Stuvia vind je de beste samenvattingen, geschreven door je medestudenten. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen specifiek voor jouw studie. Op zoek naar een bundel die het insolventierecht op toegankelijke wijze verheldert? Deze uitgave schetst een praktisch en volledig beeld van het insolventierecht. En dat in begrijpelijke taal. De auteur verlevendigt de content volop met sprekende voorbeelden, waarbij zowel de processuele als de organisatorische aspecten aan bod komen. Insolventierecht leent zich uitstekend voor onderwijs op ... Op Stuvia vind je de beste samenvattingen, geschreven door je medestudenten. Voorkom herkansingen en haal hogere cijfers met samenvattingen specifiek voor jouw studie. Voor het verkrijgen van kennis, keuzehulp of advies en het gebruiken bij kopen, toepassen, regelen of bestuderen...

INFORMATIE

AUTEUR
E.F. Groot
DIMENSIE
10,10 MB
BESTANDSNAAM
Studiereeks burgerlijk procesrecht - Insolventierecht.pdf

OMSCHRIJVING

Op zoek naar een bundel die het insolventierecht op toegankelijke wijze verheldert? Deze uitgave schetst een praktisch en volledig beeld van het insolventierecht. En dat in begrijpelijke taal. De auteur verlevendigt de content volop met sprekende voorbeelden, waarbij zowel de processuele als de organisatorische aspecten aan bod komen. Insolventierecht leent zich uitstekend voor onderwijs op bachelorniveau. De student maakt op begrijpelijke en toegankelijke wijze kennis met dit rechtsgebied. Deze uitgave behandelt het gehele plaatje: van faillissement en schuldsanering natuurlijke personen tot aan surseance van betaling. Hierbij ligt de focus op processuele en organisatorische aspecten van dit complexe rechtsgebied. Uiteraard is deze bundel van de meest recente jurisprudentie en wetgeving voorzien. Zo ben je geheel op de hoogte van de laatste feiten. Je vindt daarnaast een behandeling van de procedure in eerste aanleg, rechtsmiddelen, de belangrijkste spelers, de actio pauliana, procedures tijdens insolventie, verificatie en het einde van faillissement, schuldsanering en surseance, de samenloop tussen faillissement, schuldsanering en surseance en internationaal insolventierecht. De concrete voorbeelden hierbij helpen de student de stof te begrijpen en prikkelen de student om de stof gelijk te richten op situaties uit de praktijk.

Wil je het boek lezen?Studiereeks burgerlijk procesrecht - Insolventierecht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur E.F. Groot. Lezen Studiereeks burgerlijk procesrecht - Insolventierecht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN