Wentelwereld - Malikir

Wentelwereld - Malikir - Peter Nys | Fthsonline.com

...rienden. Sjah Hedith Malik, de heerser over Malikir, is wreed en heerst met ijzeren hand ... Malikir door Peter Nys (gebonden) - Managementboek.nl ... . Freek duikt onder, want de monsterlijke Sjah is naar hem op Malikir gaat verder waar Wentelwereld eindigde. Freek wil graag terug naar de Wentelwereld, maar komt per ongeluk in een ander deel van die wereld terecht. Dit gebied ligt aan de andere kant van het Kam-gebergte, en wordt bestuurd door iemand die over de hele wereld wil regeren. Malikir. Dit is het vervolg op Wentelwereld. Freek keert terug naar Wentelwereld, maar ... Wentelwereld Grafische Vormgeving & Uitvoering Bergen op Zoom ... . Malikir. Dit is het vervolg op Wentelwereld. Freek keert terug naar Wentelwereld, maar de reis loopt niet helemaal zoals verwacht. Hij komt terecht in Malikir aan de andere kant van de Zuiderkam, ver van zijn vrienden. Sjah Hedith Malik, de heerser over Malikir, is wreed en heerst met ijzeren hand. Hoi, wij zijn Wentelwereld, een creatief (grafisch) bureau in Bergen op Zoom. Wij creëren merken, interieurs, grafisch design, huisstijlen en visuele identiteiten, maken animaties, illustraties en foto's en heel véél mooi drukwerk. Meer van ons zien? Bezoek onze website... Dit is het vervolg op Wentelwereld. Freek keert terug naar Wentelwereld, maar de reis loopt niet helemaal zoals verwacht. Hij komt terecht in Malikir aan de andere kant van de Zuiderkam, ver van zijn vrienden. Malikir speelt zich twee jaar na Wentelwereld af. Freek is al die tijd op de we...

INFORMATIE

AUTEUR
Peter Nys
DIMENSIE
5,51 MB
BESTANDSNAAM
Wentelwereld - Malikir.pdf

OMSCHRIJVING

Dit is het vervolg op Wentelwereld.Freek keert terug naar Wentelwereld, maar de reis loopt niet helemaal zoals verwacht. Hij komt terecht in Malikir aan de andere kant van de Zuiderkam, ver van zijn vrienden. Sjah Hedith Malik, de heerser over Malikir, is wreed en heerst met ijzeren hand. Freek duikt onder, want de monsterlijke Sjah is naar hem op zoek ... Freek vindt al snel nieuwe bondgenoten in Malikir. Maar ook zijn oude bondgenoten spoedden zich over de Zuiderkam om Freek te helpen. Zullen ze op tijd komen om hun vriend te redden uit de klauwen van de Sjah?Voor alle liefhebbers van goed geschreven fantasy.

Wil je het boek lezen?Wentelwereld - Malikir in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Peter Nys. Lezen Wentelwereld - Malikir Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN