Breinblessure

Breinblessure - Brenda van der Laan | Fthsonline.com

...seerd op haar eigen ervaringen. Breinblessure is een prettig leesbare en openhartige roman ... A beautiful Dutch story - Ebook * PsychoseNet ... . Breinblessure is de debuutroman van moeder en voormalig stewardess Brenda van der Laan (7 december 1978, Gouda). Februari start stormachtig: buikgriep + breinblessure = ongeschikt! Januari begon hectisch, met flink wat turbulentie. Maar februari kan er ook wat van. De afgelopen twee weken zaten vol. Lees verder. 11 februari 2020 Informeren / Inspireren. Speurtocht naar het wondermiddel dat niet best ... Breinblessure - Brenda van der Laan - (ISBN: 9789078761761 ... ... . 11 februari 2020 Informeren / Inspireren. Speurtocht naar het wondermiddel dat niet bestaat?! Breinblessure is een pleidooi voor het openbreken van het taboe rondom psychiatrische aandoeningen: een depressie is tenslotte niets meer en niets minder dan een blessure aan het brein. Het boek is geschikt voor eenieder die direct of indirect met de kwetsbaarheid van de menselijke psyche in aanraking is gekomen. Breinblessure. 88 likes. Een verhaal over wanhoop en herstel. Over de kracht van liefde. Een pleidooi voor het openbreken van het taboe rondom psychiatrische aandoeningen. Een depressie is tenslotte... Buikgriep en een breinblessure. Krachtig was het bij mij zeker. Want als we het toch over slechte combinaties hebben: buikgriep en een breinblessure is er ook zeker één. Een buikgriepaanval is sowieso zwaar voor je lichaam. Dat kan tot heftige situaties leiden, als je al niet helemaal gezond bent. Breinblessure door Brenda van der Laan, EAN 9789078761761. Breinblessure | ISBN 9789078761761 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Breinblessure:...

INFORMATIE

AUTEUR
Brenda van der Laan
DIMENSIE
10,29 MB
BESTANDSNAAM
Breinblessure.pdf

OMSCHRIJVING

Laura leidt een ogenschijnlijk fijn leven met haar man en twee kinderen. Voor haar omgeving lijkt er geen vuiltje aan de lucht, maar vanbinnen rommelt het bij haar. Ze glijdt weg in een peilloos diepe depressie en raakt uiteindelijk de grip op de werkelijkheid kwijt; ze belandt, net als haar vader in het verleden, op de gesloten afdeling van een psychiatrisch ziekenhuis. Een verhaal over Laura's binnenwereld en die van de kliniek. Over haar hersenspinsels en de gevoelserosie die een depressie teweegbrengt. Een verhaal over de aard van deze potentieel dodelijke ziekte. Over wanhoop en herstel. Over de kracht van liefde. Een pleidooi voor het openbreken van het taboe rondom psychiatrische aandoeningen. Een depressie is tenslotte niets meer en niets minder dan een blessure aan het brein.Brenda van der Laan, (Gouda, 1978) is fotografe, auteur en voormalig stewardess. Daarnaast is ze dochter, zus, vriendin en partner, maar bovenal moeder van een zoon en een dochter.Breinblessure is haar eerste roman. Ze baseerde het verhaal op haar eigen ervaringen.

Wil je het boek lezen?Breinblessure in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Brenda van der Laan. Lezen Breinblessure Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN