De reis van de Beagle

De reis van de Beagle - Charles Darwin | Fthsonline.com

...reis van de Beagle. De reis van de Beagle, waarbij vele havens werden aangedaan, duurde uiteindelijk bijna vijf jaar, van 1831-1836, waarvan Darwin de meeste tijd echter aan land doorbracht ... Charles Darwin - Wikikids ... .Hij onderzocht de geologie en natuur van de gebieden waar de Beagle aanlegde en zond planten, opgezette dieren en fossielen terug naar Cambridge, samen met beschrijvingen van zijn ontdekkingen. Tijdens zijn reis met de Beagle (1831-1836) bezocht Darwin Zuid-Amerika, Australië, het zuiden van Afrika en diverse eilandengroepen in de Grote en Indische Oceaan. Op al deze plekken bestudeerde hij de plaatselijke dieren, planten, fossielen en geologie. 'De reis van de Beagle, de geïllustreerde editie van zijn beroemde reisverslag' door Charles Da ... PDF Nederlands De reis van de Beagle - mulders-gm.nl ... . Op al deze plekken bestudeerde hij de plaatselijke dieren, planten, fossielen en geologie. 'De reis van de Beagle, de geïllustreerde editie van zijn beroemde reisverslag' door Charles Darwin - Onze prijs: €42,95 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huisGratis verzending. De reis van de Beagle, Charles Darwin `De belangrijkste wetenschappelijke onderzoeker van zijn tijd en land. New York Times Op 27 december 1831 vertrok Zijner Majesteits Schip de Beagle, een brigantijn met tien kanonnen, onder commando van kapitein R.N. Fitz-Roy, uit Devonport. In het kielzog van Charles Darwin, die 178 jaar geleden op de HMS Beagle vanuit Plymouth vertrok, heeft de VPRO in samenwerking met Canvas en Teleac dezelfde reis gemaakt. Het vertrek van de Clipper Stad Amsterdam op 28 augustus 2009 was het begin van een ongelofelijke zeilreis rond de wereld die acht maanden zou duren. De reis van de Beagle | ISBN 9789050116213 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. - de eerste volledig geïllustreerde uitgave van De reis van de Beagle - meer dan 350 historische en moderne illustraties, foto's en kaarten - aangevuld met passages uit Het ontstaan der soorten. Charles Darwin (1809) vond zijn ware roeping als natuurvorser Tijdens zijn reis aan boord van H.M.S. Beagle. De reis van de Beagle, Charles Darwin`De belangrijkste wetenschappelijke onderzoeker van zijn tijd en land. New ...

INFORMATIE

AUTEUR
Charles Darwin
DIMENSIE
11,90 MB
BESTANDSNAAM
De reis van de Beagle.pdf

OMSCHRIJVING

"De reis van de Beagle' is het reisverslag van Charles Darwin op het schip de Beagle. Toen het schip op 27 december 1831 de haven van Plymouth verliet, begon Darwin (1809-1882) op tweeëntwintigjarige leeftijd aan de reis die de loop van zijn leven zou gaan bepalen. Tijdens de vijf jaar durende tocht veranderde hij van een tamelijk willoze jongeman in een bevlogen wetenschapper. Zijn observaties verschaften hem de baanbrekende inzichten die later tot de evolutietheorie leidden, en tot het destijds zeer omstreden "Het ontstaan der soorten'.

Wil je het boek lezen?De reis van de Beagle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Charles Darwin. Lezen De reis van de Beagle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN