Lisa en Jimmy - Trouw je met mij?

Lisa en Jimmy - Trouw je met mij? - Vivian den Hollander | Fthsonline.com

...BESTANDSNAAM Merian live! - Marokko.pdf PUBLICEER DATUM februari 2011 SCHRIJVER Rita Henß ISBN 9789044729061 In Trouw je met mij? gaat de juf van Lisa en Jimmy trouwen en mogen alle kinderen naar de bruiloft komen ... De liefste (digitale) schoencadeautjes | Lees.bol.com ... . En in Beschuit met heel veel muisjes! krijgt Lisa een zusje en Jimmy zelfs twee broertjes. Deze vrolijke verhalen zijn een feest van herkenning voor kleuters en hun ouders. In Trouw je met mij? gaat de juf van Lisa en Jimmy trouwen en mogen alle kinderen naar de bruiloft komen. En in Beschuit met heel veel muisjes! krijgt Lisa een zusje en Jimmy zelfs twee broertjes. Deze vrolijke verhalen zijn een feest van herkenning voor kleuters en hun ouders. 230 aanbiedingen in juni -Koop of Verko ... Trouw je met mij? eBook door Vivian den Hollander ... ... . En in Beschuit met heel veel muisjes! krijgt Lisa een zusje en Jimmy zelfs twee broertjes. Deze vrolijke verhalen zijn een feest van herkenning voor kleuters en hun ouders. 230 aanbiedingen in juni -Koop of Verkoop dagmar stam op Marktplaats - Bekijk Lokale Aanbiedingen! Verkoop eenvoudig dagmar stam Dan kun je ook nog invullen wanneer je het hebt gedaan, met wie en hoe het was. ... Lisa en Jimmy - Trouw je met mij? Getemde feeks. Weg naar Gods zegen. Schoftentuig. De vollekstaal van de stad Uterech. Van slotklooster tot kunstkluster. Basisboek Vastgoedrekenen. 3 350 jaar Veendam en Wildervank. Dat vind ik frustrerend en vele studenten met mij. ... Ze zeiden dat je alleen thuis moest blijven als je veel in contact bent geweest met de zieke. ... Lisa Stegeman en haar samengestelde gezin. DJ Madman - Trouw Met Mij Op basis van je geografische locatie [US] mogen we je van onze licentieverstrekker helaas geen toegang geven tot de teksten. Based on your geographical location [US] we, on request of our licencer, unfortunately can't give you access to the lyrics. In Trouw je met mij? gaat de juf van Lisa en Jimmy trouwen en mogen alle kinderen naar de bruiloft komen. En in Beschuit met heel veel muisjes! krijgt Lisa een zusje en Jimmy zelfs twee broertjes. Deze vrolijke verhalen zijn een feest van herkenning voor kleuters en hun ouders. Verhalen boek Lisa en Jimmy - Vivian den Hollander . In nette staat! Hiep, hiep, hoera! Bundeling van drie feestelijke verhalen over lisa en jimmy: - overal slingers - trouw je met mi...

INFORMATIE

AUTEUR
Vivian den Hollander
DIMENSIE
10,57 MB
BESTANDSNAAM
Lisa en Jimmy - Trouw je met mij?.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Lisa en Jimmy. De juf van Lisa gaat bijna trouwen en dat vinden de kinderen uit haar klas heel leuk. Vooral Jimmy raakt er niet over uitgepraat. Als Lisa bij hem komt spelen, heeft hij meteen een plan. Ze verkleden zich als bruid en bruidegom. Op school is de klas van Lisa ook druk bezig met het feest. Er worden feestbogen en vlaggetjes gemaakt en natuurlijk oefenen ze een lied. Jimmy zingt het allerhardst. Ondertussen knipoogt hij vaak naar Lisa. Weet ze wel hoe lief hij haar vindt? Zou ze ook op hem zijn? Eindelijk komt de trouwdag van de juf. Het wordt een dag vol verrassingen.

Wil je het boek lezen?Lisa en Jimmy - Trouw je met mij? in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Vivian den Hollander. Lezen Lisa en Jimmy - Trouw je met mij? Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN