Mijn Naam Is Isaak / Druk Heruitgave

Mijn Naam Is Isaak / Druk Heruitgave - T. Barros | Fthsonline.com

...esi Barros, Isaak, gids van het medium en schrijfster Elise Schuitenmaker,… Meer ... De gave van Asjer Lev / druk Heruitgave | Gratis boeken ... ... . 19 95. Uiterlijk 11 juni in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel ... Op zoek naar artikelen van T. Barros? Artikelen van T. Barros koop je eenvoudig online bij bol.com Gratis retourneren 30 dagen bedenktijd Snel in huis Mijn Naam Is Isaak / Druk Heruitgave. Nederlandstalig; Paperback; 2007; Met trots presenteerden paranormaal genezend medium Tresi Barros, Isaak, gids van het medium en schrijfster Elise Schuitenmaker,… Meer. 19 95. Uiterlijk 22 juni in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel . ... Download PDF Landing in normandie,de ... . 19 95. Uiterlijk 22 juni in huis Levertijd We doen er alles aan om dit artikel ... Mijn Naam Is Isaak; I love soep; Over hoop; De goddelijke komedie; Nieuw begin (special) / druk Heruitgave; Opstellen over de christelijke opvoeding; Eet je buik plat; Op de leerschool van vrije genade; ONDERWIJS ALS SLEUTEL TOT VOORUITGANG Isaak is een Engelse naam voor jongens. De betekenis is `hij die lacht` De naam Isaak wordt het vaakst gegeven aan Vlaamse jongens. (5 keer vaker dan aan Nederlandse jongens.) Rodeo op 2 wielen 1971 1edruk goede/staat naam voorin voorkant wat flets Het geheim van Steve Warson 1975 1edruk zeer/goede/staat de jonge wolven 1977 1edruk zeer/goede/staat opstand der koningen 1977 1edruk goede/staat. naam voorin de razende schim 1979 1edruk zeer/goede/staat. naam voorin Steve warson gaat k.o. 1979 1edruk goede/staat naam voorin stickers op achterkant 20 jaar 1979 1edruk ... Allen in goede/ze...

INFORMATIE

AUTEUR
T. Barros
DIMENSIE
6,81 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Naam Is Isaak / Druk Heruitgave.pdf

OMSCHRIJVING

Met trots presenteerden paranormaal genezend medium Tresi Barros, Isaak, gids van het medium en schrijfster Elise Schuitenmaker, het afgelopen jaar hun eerder verschenen boek `Bekijk het, voel het en laat het los'. In zoveel zalen in het land kregen zij een warm welkom en luisterden de mensen gretig naar de woorden van Isaak, hoge meester uit het Hiernamaals. Nieuwsgierig geworden, kwamen de vragen van het publiek in de zaal vaak als vanzelf. De vragen werden beantwoord op de zo welbekende wijze van Isaak, helder, boeiend, met liefde en geduld, maar wel direct, want de waarheid kan heel confronterend zijn.In dit boek zijn alle wijze woorden die Isaak sprak en de vragen uit het publiek opgenomen. Ook laat Isaak iets meer van zichzelf zien. Met mij, Elise, sprak hij over zijn laatste leven hier op Aarde met zijn instrument, het medium Tresi Barros en de warme herinneringen die hij aan deze tijd heeft.De onderwerpen die Isaak onder de loep neemt zijn zeer uiteenlopend, maar zullen ons in staat stellen een beter bestaan voor onszelf te cre n. We hebben gekozen daarboven om hier op Aarde te groeien en de aardse leerscholen zijn vaak zwaar. Isaak wil ons helpen ons bestaan op Aarde te verlichten, hij wil ons wakker maken, bewust maken en ons verder helpen in ons evolutieproces. Zoals Isaak vaak zei: Luister naar je gevoel, dan luister je naar ons en wij zijn er om jullie te helpen. De volgende onderwerpen komen ondermeer aan bod: dementie, schizofrenie, euthanasie, donorschap, crematie, autisme, mediumschap, natuurrampen, IVF, abortus, buitenaardse wezens, engelen, zelfrealisatie, dromen, vlees eten, re arnatie, charlatans, toeval, de sferen, tweelingziel, jong overlijden, 2012, intu e en nieuwetijdskinderen. Tresi en ik doorkruisten het hele land, soms door weer en wind, soms plakkerig van de hitte, maar altijd met plezier in ons hart. We genoten van Isaaks wijze woorden en van de lieve mensen die zo verlangend waren om verder te komen op hun spirituele pad. Het publiek in de zaal hing immer aan Isaaks lippen en ik hoop dan ook dat u, lieve lezer, net als wij, zult genieten van zijn mooie woorden in MIJN NAAM IS ISAAK.

Wil je het boek lezen?Mijn Naam Is Isaak / Druk Heruitgave in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur T. Barros. Lezen Mijn Naam Is Isaak / Druk Heruitgave Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN