Schijfwereld 21 - Houzee!

Schijfwereld 21 - Houzee! - Terry Pratchett | Fthsonline.com

...1997), vert.uit het Engels: Venugopalan Ittekot, omslag: Josh Kirby ... Het Spectrum - Witte reeks (in het Serieregister op De ... ... . HET JONGSTE WERELDDEEL Deel 22 in de Schijfwereld-romanserie Schijfwereldreeks - 21 - Houzee! €18.9. Maskerade €15. Schijfwereld 22 - Het jongste werelddeel €19.99. Schijfwereld 29 - De nachtwacht €19.99. Schijfwereldreeks - Te wapen €19.99. Schijfwereld 9 - Faust Erik €19.99. Schijfwereld 20 - Berevaar €19.99. Schijfwereld 37 - Academische Boys Houzee! | ISBN 9789022559154 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Schijfwereld 21 - Wacht 4 - ... Schijfwereld - Wikipedia ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. De Schijfwereld 21 - Wacht 4 - Houzee ! De Schijfwereld 22 - Rinzwind 6 - Het jongste werelddeel De Schijfwereld 23 - Heksen 6 - Pluk de Strot De Schijfwereld 24 - Wacht 5 - De Vijfde Olifant De Schijfwereld 25 - De Waarheid De Schijfwereld 26 - Dood 5 - De dief van tijd Algemeen ↳ Wiki-overlegforum ↳ Stel je voor..... ↳ Helpdesk, Huisregels & Mededelingen; Leesclub ↳ Werkwijze Leesclub ↳ Boeken kopen (Bol en The Book Depository) De boot was ergens op vastgelopen. 'Lijkt wel een… kip, pa!' 'Kippen kunnen toch niet zwemmen!' 'Deze is van ijzer, pa!' Pa rende naar achterin de boot. Het was een kip, en van ijzer. Hij was overdekt met schelpen en zeewier en het zeewater droop eraf terwijl hij omhoogrees tegen de sterren. En hij stond op een kruisvormig staketsel. Houzee! (Schijfwereld Book 21) (Dutch Edition) eBook: Pratchett, Terry, Ittekot, Venugopalan: Amazon.co.uk: Kindle Store ↳ Link naar de boekenkooppagina! ... "ik heb er eentje van 1500, maar ze bestaan in 1000-2000 en 5000 ook." ... "5000 is dan wat teveel (bovendien heb ik geen idee waar ik die zou moeten laten), maar tot 2000 wil ik nog wel proberen. Ik vraag hem voor moederdag!" ... "Goed idee. Dan is je middeleeuwen puzzel afgewerkt"...

INFORMATIE

AUTEUR
Terry Pratchett
DIMENSIE
11,64 MB
BESTANDSNAAM
Schijfwereld 21 - Houzee!.pdf

OMSCHRIJVING

De boot was ergens op vastgelopen. "Lijkt wel een… kip, pa!' "Kippen kunnen toch niet zwemmen!' "Deze is van ijzer, pa!' Pa rende naar achterin de boot. Het was een kip, en van ijzer. Hij was overdekt met schelpen en zeewier en het zeewater droop eraf terwijl hij omhoogrees tegen de sterren. En hij stond op een kruisvormig staketsel. Etnische spanningen leiden tot een oorlog die maar niet wil lukken. Een eiland rijst op uit zee – van wie is het? Dondert niet, Eigen Volk Eerst!! Legers en vloten rukken op, maar waar is de vijand? In de woestijn komt het tot een treffen van man tegen man ( nou ja, man). Gelukkig hebben we scheidsrechter Biet.

Wil je het boek lezen?Schijfwereld 21 - Houzee! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Terry Pratchett. Lezen Schijfwereld 21 - Houzee! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN