Geef me de vijf!

Geef me de vijf! - Nicola Graimes | Fthsonline.com

...persoonlijk vind dat de theorie niet heel diep gaat maar je wordt mee genomen in de denkwijze van een autist en leert deze hierdoor steeds beter begrijpen ... bol.com | Colette de Bruin Boeken kopen? Kijk snel! ... . Aansluitend hierop leer je hoe hiermee om te gaan. Ik maak veel gebruik van geef me de vijf en als deze op juiste wijze gebruikt wordt kun je hier ontzettend veel mee bereiken. Samenvatting van het boek: "Geef me de vijf" van Colette de Bruin. Praktische houvast bij opvoeding en begeleiding van kinderen met autisme. Het boek was een grote verrijking. Vooral omdat ik Tom, de kleuter uit mijn klas nu beter zal kunnen begrijpen. Geef me de 5: gestructureerde en samenha ... Geef me de vijf - Ouderbegeleiding - Kind met autisme ... ... . Het boek was een grote verrijking. Vooral omdat ik Tom, de kleuter uit mijn klas nu beter zal kunnen begrijpen. Geef me de 5: gestructureerde en samenhangende opdrachten. Op de school voor speciaal basisonderwijs Aquamarijn in Leeuwarden werken leraren met de Geef me de 5-methodiek. Deze kenmerkt zich door duidelijke en voorspelbare communicatie. Vijf vragen staan steeds centraal: wie, wat, waar, wanneer en hoe. Alle Geef me de 5-cursussen gaan door. De cursusdagen tot aan de zomervakantie worden, wegens maatregelen rondom het coronavirus, online gegeven. Wij hopen de cursusdagen die gepland staan vanaf september weer op locatie te kunnen geven. De methode Geef me de 5 heeft zijn diensten bewezen in de begeleiding van mensen met een Autisme ...

INFORMATIE

AUTEUR
Nicola Graimes
DIMENSIE
6,35 MB
BESTANDSNAAM
Geef me de vijf!.pdf

OMSCHRIJVING

Het is niet altijd gemakkelijk je kind te overtuigen dat een appel beter is dan ijs. Of dat zelfs spruitjes lekker kunnen zijn. Voor veel ouders is het daarom een heidens karwei hun kind groente en fruit te laten eten. Laat staan vijf porties ...In Geef me de vijf biedt Nicola Graimes veel praktische tips om kinderen groente en fruit te laten eten. Niet alleen zonder problemen, maar zelfs met plezier!Meer dan tachtig heerlijke, eenvoudige recepten zorgen ervoor dat zelfs de lastigste eters overstag gaan. Voeg daarbij de vele ingenieuze tips om meer groente en fruit in favoriete gerechten van kinderen te verwerken, en het is zonneklaar: geen enkele ouder die zijn kind gezond wil laten eten kan zonder dit rijk geïllustreerde boek.Van de auteur van het succesvolle boek: Brainfood voor kids.

Wil je het boek lezen?Geef me de vijf! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Nicola Graimes. Lezen Geef me de vijf! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN