Aan De Slag Met De Huishoudcoach

Aan De Slag Met De Huishoudcoach - Els Jacobs | Fthsonline.com

...ezen. 'Aan de slag met de huishoudcoach,' van Els Jacobs is een echte aanrader ... Boekentip! Aan de slag met De Huishoudcoach - Herziene editie! ... . Kortom, met Aan de slag met De HuishoudCoach tover je je rommelige, stoffige huis op een realistische manier om in een comfortabel, gastvrij thuis, dat je in staat stelt stressvrij en opgeruimd door het leven te gaan! Over de auteur Els Jacobs (1965) is professional organizer en drijvende kracht achter De HuishoudCoach®. Ook paart ze elke methode aan 12 prikkelende weekopdrachten, aangezien ¿nie ... Aan de slag met de HuishoudCoach | BudgetLoket ... . Ook paart ze elke methode aan 12 prikkelende weekopdrachten, aangezien ¿niet het goede voornemen, maar de concrete actie telt¿.Kortom, met Aan de slag met De HuishoudCoach tover je je rommelige, stoffige huis op een realistische manier om in een comfortabel, gastvrij thuis, dat je in staat stelt stressvrij en opgeruimd door het leven te gaan!Over de auteurEls Jacobs (1965) is professional ... aan arbeidskrachten en de tweede emancipatiegolf de arbeidsparticipatie van gehuwde vrouwen. Aanvankelijk gingen al- leen getrouwde vrouwen zónder kinderen werken, maar gaandeweg be- traden 00k moeders de oarbeidsmarkt, zodat te- O genwoordig betaald werk 0B 0b Aan de slag met... voor vrouwen eerder regel dan uitzondering is. De [email protected] Aan de slag met de HuishoudCoach. Boeken over lekker betaalbaar eten. Boeken over lekker betaalbaar eten. Het ultieme studentenkookboek. Boeken over computers & andere ICT. Boeken over computers & andere ICT. Blockchain de technologie die de wereld radicaal verandert. Huishoudmiddelen. Aan de slag met de Huishoudcoach E. Jacobs Zelden heb ik zo'n goed onderbouwd, uitgebreid opruimboek gelezen. 'Aan de slag met de huishoudcoach,' van Els Jacobs is een echte aanrader. De praktische, geordende vormgeving weerspiegelt de inhoud, die even praktisch en geordend is. In dit praktische en positieve boek biedt De HuishoudCoach® je: * Inzicht in de oorzaken en gevolgen van chaos in huis en hoofd * 4 methoden voor succesvol opruimen, administreren, agenderen en poetsen * Een overzicht van beruchte valkuilen en beproefde oplossingen * Met 4 x 12 haalbare weekopdrachten om thuis mee aan de slag te gaan Ook geschikt voor niet-chaoten met chronisch tijd- en ... Het programma Aan de slag met de Omgevingswet is een samenwerkingsverband van gemeenten (VNG), provincies (IPO), waterschappen (UvW) en het Rijk. Het programma ondersteunt overheden, maatschappelijke partners, bedrijven, initiatiefnemers en belanghebbenden om te kunnen werken met de wet. Aan de slag met De Huishoudcoach vertelt je hoe je dit handig aanpakt. Nieuw in Aan de slag met De HuishoudCoach In deze volledig herziene editi...

INFORMATIE

AUTEUR
Els Jacobs
DIMENSIE
7,59 MB
BESTANDSNAAM
Aan De Slag Met De Huishoudcoach.pdf

OMSCHRIJVING

Ben je zonder opruimtalent ter wereld gekomen? Of is je huis(houden) versloft en verstoft? En wil je graag opgeruimd leven, maar heb je geen idee wáár je moet beginnen en hoe je snel resultaat boekt? Geen nood, DE HUISHOUDCOACH® weet raad!De werkmethoden in dit boek zijn de meest eenvoudige en meest haalbare, geïnspireerd door ervaringen van verwoede verzamelaars, slordige sloddervossen en chronische chaoten. Het beschrijft de vier basismethoden voor succesvol opruimen, administreren, agenderen en poetsen. Met haalbare weekopdrachten kan iedereen er direct mee aan de slag. De HuishoudCoach® vertelt niet alleen hoe het moet, maar ook hoe je het doet! Waar moet je in vredesnaam beginnen en hoe ga je vanaf daar verder? Via 4 x 12 weekopdrachten kan de lezer meteen aan de slag met opruimen, administreren, agenderen en schoonmaken. Niet in één keer alles veranderen! Dit boek helpt om gaandeweg nieuwe gewoonten in de dagelijkse gang van zaken in te slijten. Zo leert de sloddervos of chaoot opruim- en poetsklussen in het huis op de automatische piloot te doen.Bij De HuishoudCoach® ligt de lat lekker laag! Ze heeft namelijk niet tot doel de lezer naar een perfect ingerichte woning te coachen. Dit boek beoogt vooral een praktische handleiding zijn om een stoffig, rommelig en overvol huis om te vormen tot een comfortabel, fris en gastvrij thuis.Over de auteurEls Jacobs startte in 2006 haar bedrijf De HuishoudCoach®. Ze adviseert mensen bij het op orde brengen van hun huis(houden), onder andere via een 'vliegende start' aan huis, e-mail coaching, opruimcursussen, workshops en lezingen.

Wil je het boek lezen?Aan De Slag Met De Huishoudcoach in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Els Jacobs. Lezen Aan De Slag Met De Huishoudcoach Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN