Het groot stakers boek

Het groot stakers boek - Sjaak van der Velden | Fthsonline.com

... de krant. Voor eerdere perioden moeten we het doen met zwart-witfoto's of tekeningen ... Sjaak van der Velden Het groot stakers boek Recensie ... ... . Gaan we nog verder terug in de tijd dan ontbreekt elk spoor van gewone mensen in actie. Wel bestaan er vaak tekeningen of schilderijen van het dagelijkse ... Het Groot Stakers Boek geeft een overzicht van de stakende mens. Tegenwoordig krijgen we stakers en staaksters in kleur te zien op televisie een zelfs in de krant. Voor eerdere perioden moeten we het doen met zwart-witfoto's of tekeningen. Gaan we ... Het Groot Stakers Boek blader pdf by WBOOKS - Issuu ... . Voor eerdere perioden moeten we het doen met zwart-witfoto's of tekeningen. Gaan we nog verder terug in de tijd dan ontbreekt elk spoor van gewone mensen in actie. Met Het Groot Stakers boek, eind 2019 uitgegeven, bereikt Sjaak van der Velden het grote publiek. De auteur heeft een selectie van stakingen / arbeidsconflicten naast een korte toelichting voorzien van een of meer afbeeldingen, dat wil zeggen foto's, tekeningen, prenten, posters. Het Groot Stakers Boek geeft een overzicht van de stakende mens. Tegenwoordig krijgen we stakers en staaksters in kleur te zien op televisie een zelfs in de krant. Voor eerdere perioden moeten we ...

INFORMATIE

AUTEUR
Sjaak van der Velden
DIMENSIE
7,86 MB
BESTANDSNAAM
Het groot stakers boek.pdf

OMSCHRIJVING

Het Groot Stakers Boek geeft een overzicht van de stakende mens. Tegenwoordig krijgen we stakers en staaksters in kleur te zien op televisie een zelfs in de krant. Voor eerdere perioden moeten we het doen met zwart-witfoto's of tekeningen. Gaan we nog verder terug in de tijd dan ontbreekt elk spoor van gewone mensen in actie. Wel bestaan er vaak tekeningen of schilderijen van het dagelijkse leven van diezelfde mensen.In dit overzichtswerk is een keur aan beeldmateriaal bijeengebracht rond de mannen en vrouwen die gedurende de afgelopen zes eeuwen in Nederland hun werk neerlegden in de hoop op een beter leven. De oudst bekende staking vond plaats in 1372 in de Leidse lakenindustrie en de laatste misschien wel gisteren. Van alle ruim zestienduizend stakingen die in ons land hebben plaatsgevonden geeft Het Groot Stakers Boekeen nog nooit eerder gemaakt selectie in woord in beeld.

Wil je het boek lezen?Het groot stakers boek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sjaak van der Velden. Lezen Het groot stakers boek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN