helende massages met etherische oliën

helende massages met etherische oliën - Danièle Festy | Fthsonline.com

...akingstechniek; Ritmische massage met de helende kracht van puur natuurlijke therapeutische essentiële oliën Helende, Verzorgende en Massage Olie ... helende massages met etherische oliën - Danièle Festy ... ... . Alle oliën van het Kruidenrijk verzameld in 1 categorie. ... Gemaakt van Zonnebloemolie met bloemetjes van viooltje en een aantal sterke etherische olien (Eco) In winkelmand € 4,50; Huid Verzorgende olie 50 ml . Amandelolie met etherische Bergamot. Wij helpen je graag op weg met het vinden van de juiste etherische olie met behulp van deze uitgebreide gids. De wereld van etherische oliën is groot. Er zijn namelijk talloze bloemen en planten die een heerlijk geurende olie afgeven die helende kwalitei ... Aromatherapie en de genezende werking van etherische oliën ... ... . De wereld van etherische oliën is groot. Er zijn namelijk talloze bloemen en planten die een heerlijk geurende olie afgeven die helende kwaliteiten bezit. Doe nieuwe energie op met een aromatherapie-massage. Geniet van een ontspannende massage met 100% natuurlijke of etherische oliën, die allemaal een verschillende helende werking hebben. De essentiële oliën hebben het vermogen om te ontstressen of te verkwikken, maar ze worden ook ingezet om… Etherische oliën en geuren: voor de ultieme beleving. We hebben een divers aanbod aan etherische oliën, maar uiteindelijk hebben ze allemaal hetzelfde positieve effect: ze versterken het lichaam en geven je meer energie. Wat zijn etherische oliën? Etherische olie is een geschenk van de natuur, want we onttrekken het mengsel uit planten. Helende stenen en oliën - de natuurlijke huisapotheek De kracht van helende stenen komt optimaal tot uiting in samenwerking met aromatherapie. Genezende edelstenen hebben namelijk een langdurige werking op energetisch niveau, terwijl etherische oliën probate noodmiddeltjes zijn met een rechtstreekse fysiologische werking. De ontspanningsmassage met etherische oliën, afgestemd op jouw behoefte, is een massage met het accent op rug, hoofd en voeten. Gecombineerd met de eigenschappen en geuren van verschillende essentiële oliën heeft deze massage een diepe ontspannende werking lichaam en geest. Etherische olie van Namaste wordt o.a. gebruikt in spa's, yoga en meditatie studio's, en in huis. De oliën hebben verfijnde geuren, zijn van bijzonder hoge kwaliteit en hebben helende werkingen. Etherische olie koop je bij Yogini.nl....

INFORMATIE

AUTEUR
Danièle Festy
DIMENSIE
11,53 MB
BESTANDSNAAM
helende massages met etherische oliën.pdf

OMSCHRIJVING

Etherische oliën zijn bijzonder geschikt voor de behandeling van alledaagse ongemakken… en de toepassing ervan op de huid is een van de beste manieren om van hun genezende eigenschappen te genieten. Een massage met etherische olie behandelt huidproblemen (zoals acne, jeuk...), verlicht pijnlijke gewrichten en helpt bij lever-, maag- en darmproblemen, maar is ook een remedie tegen een depressief gevoel en vermoeidheid!Ontdek 100 massages met etherische oliën voor een snelle, efficiënte en veilige behandeling van alledaagse kwaaltjes. U maakt ze nog doeltreffender als u ze mengt met weldadige plantaardige oliën of door ze te gebruiken op warme of koude kompressen. Bovendien wordt bij elke massage vermeld op welk tijdstip van de dag u haar het best kunt uitvoeren.

Wil je het boek lezen?helende massages met etherische oliën in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Danièle Festy. Lezen helende massages met etherische oliën Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN