Het levenskunstspel

Het levenskunstspel - A. Floris | Fthsonline.com

...jou wel en niet mogelijk is. Het Levenskunstspel bestaat uit 52 kaarten ... A3 BOEKEN Het levenskunstspel | DrogisterijAanbiedingen.nl ... . De afbeeldingen, Anky Floris noemt ze Beeldhaiku, zijn intuA?tieve tekeningen uit A©A©n lijn, die door hun eenvoud een grote zeggingskracht hebben. Op elke kaart staan drie versterkende vragen, die gericht zijn op je mogelijkheden. Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen, samen met je partner, met vrienden of met anderen. Zowel privé als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je re ... Anky Floris: Het Levenskunstspel ... . Zowel privé als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin het van belang is om naar jezelf én ... Levenskunstspel is een geweldig boek. We raden u aan het boek van Levenskunstspel PDF te downloaden op onze website bank72.nl Er zijn ook andere boeken van de auteur Levenskunstspel Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen, samen met je partner, met vrienden of met anderen. Zowel privé als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin het van belang is om naar jezelf én ......

INFORMATIE

AUTEUR
A. Floris
DIMENSIE
6,1 MB
BESTANDSNAAM
Het levenskunstspel.pdf

OMSCHRIJVING

Het Levenskunstspel bestaat uit 52 kaarten. De afbeeldingen, Anky Floris noemt ze Beeldhaiku, zijn intuïtieve tekeningen uit één lijn, die door hun eenvoud een grote zeggingskracht hebben. Op elke kaart staan drie versterkende vragen, die gericht zijn op je mogelijkheden. De vragen helpen om je aandacht te richten, te onderzoeken en ervaren hoe je denkt, wat je voelt en wat je vervolgens doet. De Levenskunstkaarten houden je een spiegel voor, waardoor je meer zicht krijgt op jezelf en op elkaar. Zo word je als vanzelf vaardiger in de kunst van het leven.Het Levenskunstspel kun je in je eentje spelen, samen met je partner, met vrienden of met anderen. Zowel privé als in een professionele omgeving. Bijvoorbeeld om je relatie te verdiepen, bij coaching of hulpverlening, om het ijs te breken in een nieuwe groep, in teambesprekingen, vergaderingen, in klassikaal verband, etc. Kortom, in elke situatie waarin het van belang is om naar jezelf én naar anderen te luisteren. Het Levenskunstspel vergroot de verbondenheid én het respect voor ieders eigenheid.

Wil je het boek lezen?Het levenskunstspel in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A. Floris. Lezen Het levenskunstspel Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN