Mijn Koffer Vol Boeken

Mijn Koffer Vol Boeken - Ernst van Altena | Fthsonline.com

...m of een lage stem, tot groot plezier van de kinderen, voor te lezen ... Zoekresultaten voor 'twee koffers vol' | Scholieren.com ... . Ik heb het natuurlijk over 'Mijn koffer vol boeken'. Hierin zitten acht prachtige klassieke prentenboeken van uitgeverij Gottmer. Pas op dat je niet zo gulzig bent met lezen als Slokkebrok de reuzenslang is met eten, want dan kan het weleens slecht aflopen. Mijn koffer vol boeken. Ik ga op reis en ik neem mee… maar liefst zeven prachtige prentenboeken en een doeboek, allemaal in paperbackuitvoering en verpakt in een heel mooi, multifunctioneel koffertje. Ideaal voor in de trein, het vliegtuig of de auto, en natuurlijk o ... Een koffer vol boeken - Tessa Heitmeijer ... . Ideaal voor in de trein, het vliegtuig of de auto, en natuurlijk ook voor op de camping, in een huisje of gewoon ergens in het gras, op je buik. Vergelijken - Mijn koffer vol boeken, 8 prachtige prentenboeken in een koffertje, voor urenlang leesplezier, thuis of op vakantie (Onbekend) (2011) ISBN: 9789025749835 - _ Acht prachtige prentboeken in een koffertje. * Er was eens een eend die p...

INFORMATIE

AUTEUR
Ernst van Altena
DIMENSIE
6,93 MB
BESTANDSNAAM
Mijn Koffer Vol Boeken.pdf

OMSCHRIJVING

Ik ga op reis en ik neem mee. maar liefst zeven prachtige prentenboeken en een doeboek, allemaal in paperbackuitvoering en verpakt in een heel mooi, multifunctioneel koffertje. Ideaal voor in de trein, het vliegtuig of de auto, en natuurlijk ook voor op de camping, in een huisje of gewoon ergens in het gras, op je buik. In de koffer zitten de volgende Gottmer-toppers: Dingen doen met Dikkie Dik (doeboek) - Jet Boeke Jakkes, een spin! - Lydia Monks Kwaaak! - Martin Waddell & Helen Oxenbury (ill.) De rommelige reus - Julia Donaldson & Axel Scheffler (ill.) Je gelooft je ogen niet Jr. - Joan Steiner Bof ik even! - Keiko Kaska Slokkebrok de reuzenslang - Eric Carle De koning en zijn schat - Erik van Os, Elle van Lieshout & Mark Janssen (ill.)

Wil je het boek lezen?Mijn Koffer Vol Boeken in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Ernst van Altena. Lezen Mijn Koffer Vol Boeken Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN