Verklaring van het Bijbelboek HOOGLIED

Verklaring van het Bijbelboek HOOGLIED - Sanders Piet | Fthsonline.com

... Korte Verklaring; prof L. H. van der Meiden, Het Hooglied en dr ... Verklaring van het Bijbelboek Hooglied ... . M. A. Beek, Het hooglied. In het algemeen kunnen we zeggen, dat het Hooglied in vier hoofddelen wordt onderscheiden. De eerste drie delen zijn, wat versindeling betreft, gelijk. De benoeming van deze drie delen is, uiteraard, verschillend. Verklaring van het Bijbelboek Hooglied | ISBN 9789402228533 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het lied der liederen. In t ... Hooglied - Wikipedia ... . Uniek aanbod (tweedehands) boeken. Het lied der liederen. In tegenstelling tot wat de titel suggereert, en wat de overlevering wil, is het 'Hooglied van Salomo' niet door Salomo geschreven. Analyse van de tekst heeft uitgewezen dat hij uit de 5e of 4e eeuw v.C. dateert, terwijl Salomo van ca. 960 tot 926 regeerde. Verklaring van het Bijbelboek HOOGLIED - De wondere weg van een jonge man met een jonge vrouw HARDCOVER. Auteur: Piet Sanders . Categorie: Geloofszaken. Aantal pagina's: 164. Geïllustreerd: Nee. Uitvoering/Formaat: Hardcover A5 Verklaring van het Bijbelboek Hooglied. De wondere weg van een jonge man met een jonge vrouw. Piet Sanders, uitg. Bookscout.nl, Soest 2016. 163 blz. € 19,50. 8 Hij: "Als je het niet weet, mooiste van alle meisjes, volg dan de sporen van de schapen. Laat je geiten maar achter bij de andere herders. 9 Allerliefste, je bent zo sierlijk als een paardje voor de wagen van de farao. 10 Je bent zo mooi, met die oorhangers langs je wangen, en die parelkettingen om je hals. 11 Ik zal gouden sieraden voor je maken, met balletjes van zilver." Verklaring van het Bijbelboek Hooglied - Piet Sanders online kopen. ISBN: 9789402228533 Uitgeverij: Gideon. Messiaan heeft een hart voor Israël en het jodendom. Shalom! Lied der liederen. Hooglied, van Salomo (Hooglied 1:1 NBV) De Hebreeuwse naam van dit Bijbelboek is 'lied der liederen'. Het gaat om een heel bijzonder lied blijkt uit deze naam. De uitdrukking is te vergelijken met 'Koning der Koningen' of 'ijdelheid der ijdelheden'. Boekbeschrijving Piet Sanders,Verklaring van het Bijbelboek Hooglied, de wondere weg van een jonge man met een jonge vrouw OPDRACHT van de korte en duidelijke verklaring van het Hooglied van Salomo aan Mr. Eeuwout Teellinck door Godefridus Cornelisz Udemans INLEIDING TOT DE KORTE EN DUIDELIJKE VERKLARING VAN HET HOOGLIED VAN SALOMO De Auteur van dit lied. De s...

INFORMATIE

AUTEUR
Sanders Piet
DIMENSIE
6,4 MB
BESTANDSNAAM
Verklaring van het Bijbelboek HOOGLIED.pdf

OMSCHRIJVING

Hooglied: een liefdeslied dat van begin tot eind bestaat uit erotisch geladen taal en erotisch geladen beelden. Hoe kan het dat dit in de Bijbel terecht is gekomen? Kan dat eigenlijk wel: erotiek in de Bijbel, een erotisch lied in Gods Woord? Erotiek op enigerlei wijze geïnspireerd door de Heilige Geest? Vragen waar je niet omheen kunt wanneer je leest wat er staat. En waarom zouden we dat laatste niet doen? We volgen als lezers geboeid de weg, die volgens de Spreukendichter (30:18-19) te wonderlijk is voor ons begrip: de weg van een jonge man met een jonge vrouw.

Wil je het boek lezen?Verklaring van het Bijbelboek HOOGLIED in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sanders Piet. Lezen Verklaring van het Bijbelboek HOOGLIED Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN