Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik

Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik - Paul van Loon | Fthsonline.com

... iets geks met Foeksia de miniheks! Foeksia woont in het Heksenbos met haar papa Kwark de Tovenaar ... Foeksia - Avonturen in het heksenbos - Paul van Loon - Leopold ... . Foeksia de miniheks. Foeksia woont in het Heksenbos met haar papa Kwark de Tovenaar. In het bos en op de Heksenschool beleeft ze allerlei avonturen. ... Foeksia en de Heksenhik-ik. Paul van Loon, Saskia Halfmouw. 8,99. Foeksia en de spiegelheks. Toon meer boeken. In de klas. Lees „Foeksia en de Heksenhik-ik" door Paul van Loon verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. *Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hi ... Bureau ISBN - Foeksia en de Heksenhik-ik ... . *Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hik sprik sprauw! Ik geef ... Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hik sprik sprauw! Ik geef de hik aan jou. Ik geef de hik aan iedereen. Dan hik ik lekker niet alleen! Maar wat is dat? Foeksia's hik gaat niet over. Opeens hikken alle miniheksen op de Heksenschool. En alle dieren in het Heksenbos. Zelfs juf Minuul en Kwark! In dit vrolijke voorleesboek maakt Foeksia de miniheks weer van alles mee. Ze past op de babydieren in het Heksenbos, ze oefent toverspreuken op de Heksenschool en als juf Minuul jarig is, treden Foeksia en haar vriendinnen op als een echte heksenband. 20-nov-2015 - Bekijk het bord 'Foeksia de miniheks' van kinderboekennl, dat wordt gevolgd door 134 personen op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Boeken, Kinderboeken, Toverspreuken. De boeken. Hoewel het eerste boek Foeksia de miniheks al in...

INFORMATIE

AUTEUR
Paul van Loon
DIMENSIE
8,48 MB
BESTANDSNAAM
Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik.pdf

OMSCHRIJVING

Onderdeel van de serie Foeksia de minheks. Hik! Wat is dat? Foeksia heeft de hik. Ze zoekt een spreuk in het grote toverboek van Kwark. Hik sprik sprauw! Ik geef de hik aan jou. Ik geef de hik aan iedereen. Dan hik ik lekker niet alleen! Maar wat is dat? Foeksia's hik gaat niet over. Opeens hikken alle miniheksen op de Heksenschool. En alle dieren in het Heksenbos. Zelfs juf Minuul en Kwark! Foeksia moet iets verzinnen. Maar wat?

Wil je het boek lezen?Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Paul van Loon. Lezen Foeksia De Miniheks - Foeksia en de Heksenhik-ik Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN