Het ontrafelen van het leven

Het ontrafelen van het leven - Julie Yip-Williams | Fthsonline.com

...en. Het ontrafelen van het leven van Julie Yip-Williams is een ontroerend verslag van een bijzonder sterke vrouw ... Het ontrafelen van het leven Inkijkexemplaar by ... ... . Direct vanaf het begin word je meegenomen in haar leven en dat laat je geen moment meer los. Het zet je aan het denken over je eigen sterfelijkheid en die van je omgeving. Het is niet toegestaan content te plaatsen die illegaal, obsceen, bedreigend, kwaadsprekend of lasterlijk is, rechten van derden schendt (met inbegrip van intellectueel eigendom en privacyrechten), anderszins beledigend of aanstootgevend is of een politieke of commerciële boodschap bevat.Bij het toevoegen van content aan cWise dient men rekening te houden met algemene normen van fatsoen. Het ontra ... Het ontrafelen van het leven door Julie - 9789402702484 ... ... .Bij het toevoegen van content aan cWise dient men rekening te houden met algemene normen van fatsoen. Het ontrafelen van het leven. Geplaatst op 5 juli 2019 door Maria van Heumen. De laatste woorden van een jonge moeder. Vietnamese vrouw ontvlucht met haar familie haar vaderland, vindt haar grote liefde in Amerika, maar wordt getroffen door kanker. Julie Yip wordt blind geboren in Vietnam. Het ontrafelen van het leven is een ontwapenend verhaal over veerkracht. Een diepm...

INFORMATIE

AUTEUR
Julie Yip-Williams
DIMENSIE
12,37 MB
BESTANDSNAAM
Het ontrafelen van het leven.pdf

OMSCHRIJVING

"Een wondermooi, ontroerend portret van de dagelijkse dingen des levens.' The New York TimesDat Julie Yip-Williams haar kindertijd overleefde is een wonder. Ze werd blind geboren in Vietnam en ontsnapte ternauwernood aan de dood. Samen met haar familie vluchtte ze later in een gammel bootje voor de oorlog en belandde in Amerika. Daar leek het tij te keren. Dankzij een operatie kon ze weer gedeeltelijk zien, ze ging rechten studeren aan Harvard University, werd verliefd, trouwde en kreeg twee dochtertjes. Tot ze plots op 37-jarige leeftijd de diagnose terminale darmkanker kreeg. Toen begon voor de jonge moeder een heel andere reis.Het ontrafelen van het leven is een ontwapenend verhaal over veerkracht. Een diepmenselijk en ontroerend verslag over moeder-zijn, het huwelijk, immigratie, ambitie, liefde, rouw, jaloezie, troost, en vooral: het wonder van het leven."Dit wijze en ontroerende verslag van haar strijd tegen kanker is een buitengewone oproep om met volle overgave te leven.' Publishers Weekly (Starred Review)

Wil je het boek lezen?Het ontrafelen van het leven in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Julie Yip-Williams. Lezen Het ontrafelen van het leven Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN