Klaar in 'n kwartier

Klaar in 'n kwartier - Sona Shah | Fthsonline.com

...pten informatie om je wegwijs te maken in de wereld van Indiase specerijen en andere basisingrediënten, plus een handige link naar de dagelijks bijgewerkte website die je vertelt waar al die producten bij ons te krijgen zijn ... Klaar in 'n kwartier, Sona Shah | 9789490738075 | Boek ... ... . Toon meer Toon minder. Klaar in 'n kwartier bevat naast de recepten informatie om je wegwijs te maken in de wereld van Indiase specerijen en andere basisingrediënten, plus een handige link naar de dagelijks bijgewerkte website die je vertelt waar al die producten bij ons te krijgen zijn. Klaar in 'n kwartier direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Klaar in 'n kwartier | ISBN 9789490738075 direct en eenvoudig te bestellen bij Bo ... Klaar in 'n kwartier - SpiritueelBoek.nl ... . Klaar in 'n kwartier direct en eenvoudig bestellen uit voorraad bij kookboek-kopen.nl. De online kookboeken specialist. Klaar in 'n kwartier | ISBN 9789490738075 direct en eenvoudig te bestellen bij Bo...

INFORMATIE

AUTEUR
Sona Shah
DIMENSIE
4,84 MB
BESTANDSNAAM
Klaar in 'n kwartier.pdf

OMSCHRIJVING

Steeds meer mensen beseffen dat vlees en vis eten niet zonder gevolgen blijft voor het milieu, voor de honger elders in de wereld, voor hun eigen gezondheid.Tegelijk vallen almaar meer westerlingen voor de smaken van exotische keukens.Dit kookboek combineert beide trends.Sona Shah, die al 25 jaar in Antwerpen woont, stelde dit boek uitdrukkelijk samen om mensen die vegetariër willen worden een handje te helpen: alle recepten zijn in 15-20 minuutjes klaar te maken en betekenen dus geen extra belasting voor onze drukke agenda.De foto's van ervaren Indiareizigers Ignace Maes en Riet Vandenbranden zorgen er trouwens voor dat je meteen trek krijgt en zin om eraan te beginnen!Klaar in 'n kwartier bevat naast de recepten informatie om je wegwijs te maken in de wereld van Indiase specerijen en andere basisingrediënten, plus een handige link naar de dagelijks bijgewerkte website die je vertelt waar al die producten bij ons te krijgen zijn.

Wil je het boek lezen?Klaar in 'n kwartier in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Sona Shah. Lezen Klaar in 'n kwartier Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN