Van beurs tot handtas

Van beurs tot handtas - Audrey Zonneveld | Fthsonline.com

... hoe het wél moet. Van beurs tot handtas - Audrey Zonneveld en Marlies Ruijter #beleggen #beurs #lebowski #boek Koop nu Van beurs tot handtas van Audrey Zonneveld, Marlies Ruijter bij Boekenwereld ... Van beurs tot handtas van Audrey ZonneveldMarlies Ruijter ... ... . Veilig winkelen, bestellen en betalen! Bestel Van beurs tot handtas van Audrey Zonneveld;;Marlies Ruijter. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Het is de goden verzoeken natuurlijk. Twee vrouwen die met een beetje spaargeld de wereld van het beleggen betreden, zonder financieel inzicht en zonder enige ervaring. Ja, de wet van vraag en aanbod is bekend. Van beurs tot handtas is een boek over hoe het niet moet, maar vooral ook over hoe het wél moet. Het bevat alle essentiële informatie voor de beginnend ... Recensie 'Van beurs tot handtas' Ruijter, Marlies ... ... . Ja, de wet van vraag en aanbod is bekend. Van beurs tot handtas is een boek over hoe het niet moet, maar vooral ook over hoe het wél moet. Het bevat alle essentiële informatie voor de beginnende en gevorderde belegger en staat vol met boeiende interviews en smeuïge anekdotes. En, niet te vergeten, tips en trucs van superbelegger Warren Buffett. Buy Van beurs tot handtas: een intelligent boek over de lotgevallen van twee vrouwelijke beleggers (Dutch Edition): Read Kindle Store Reviews - Amazon.com Van beurs tot handtas Audrey Zonneveld. Nu beoordeeld met: Algemene beoordeling: Beoordeling niet verzonden! Probeer het opnieuw. Lees + Toevoegen aan leeslijst Audrey Zonneveld Van beurs tot ... Van beurs tot handtas een intelligent boek over de lotgevallen van twee vrouwelijke beleggers. Marlies Ruijter & Audrey Zonneveld. Ebook . Het is de goden verzoeken natuurlijk. Twee vrouwen die met een beetje spaargeld de wereld van het beleggen betreden, zonder financieel inzicht en zonder enige ervaring. Ja, de wet ... Van beurs tot handtas: een intelligent boek over de lotgevallen van twee vrouwelijke beleggers: Amazon.es: Audrey Zonneveld, Marlies Ruijter: Libros en idiomas extranjeros...

INFORMATIE

AUTEUR
Audrey Zonneveld
DIMENSIE
3,60 MB
BESTANDSNAAM
Van beurs tot handtas.pdf

OMSCHRIJVING

Het is de goden verzoeken natuurlijk. Twee vrouwen die met een beetje spaargeld de wereld van het beleggen betreden, zonder financieel inzicht en zonder enige ervaring. Ja, de wet van vraag en aanbod is bekend. Maar hoe zat het ook alweer met het multiplier-effect op de kapitaalmarkt? Ach, dat zoeken we nog op. Aan de slag!In 2010 gingen Audrey Zonneveld en Marlies Ruijter naar de beurs. Of beter gezegd: ze investeerden tienduizend euro spaargeld in de hoop enkele maanden later dampende winsten op te strijken. Het liep anders. In deze inzichtelijke en hilarische financiële pageturner leest u hun verslag. Van beurs tot handtas is een boek over hoe het niet moet, maar vooral ook over hoe het wél moet. Het bevat alle essentiële informatie voor de beginnende en gevorderde belegger en staat vol met boeiende interviews en smeuïge anekdotes. En, niet te vergeten, tips en trucs van superbelegger Warren Buffett. Die tips hebben ze inmiddels al weten te verzilveren.

Wil je het boek lezen?Van beurs tot handtas in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Audrey Zonneveld. Lezen Van beurs tot handtas Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN