Criminele inlichtingen eenheid

Criminele inlichtingen eenheid - Gerard Mak | Fthsonline.com

...ircuit, kunnen heel divers zijn. Veelal spelen geldelijk gewin, schuldbesef en wraakzucht een rol bij het meewerken van ex-criminelen richting recherche / CIE ... criminele inlichtingen eenheid | Trouw ... . Geert Mak - Criminele Inlichtingen Eenheid In dit boek verteld de schrijver over het reilen en zeilen van de C.I.E. Het verleden van de CIE rechercheur komt weer naar boven als hij zijn informant Dani op het vliegtuig moet zetten. Dani is illegaal in Nederland, maar heeft hem altijd zoveel informatie gegeven. Een Team Criminele Inlichtingen (TCI) is een onderdeel van onder meer de regionale eenheden van de Nationale Politie en houdt zich bezig met het verzamelen ... De politie is je beste vriend - ook voor criminelen? | NOS ... . Een Team Criminele Inlichtingen (TCI) is een onderdeel van onder meer de regionale eenheden van de Nationale Politie en houdt zich bezig met het verzamelen van inlichtingen over strafbare feiten en verdachten. Deze diensten ontstonden vanaf de jaren 70 onder de naam Criminele Inlichtingendienst (CID) en heetten van 1993 tot 2013 Criminele Inlichtingeneenheden (CIE). De Criminele Inlichtingen Eenheid.....is de sectie stiekem van de politie. Elke politieregio heeft z'n eigen CIE. Maar wat die eenheid precies is en wat ze doen, is voor de meeste mensen nogal een ... Het Team Criminele Inlichtingen (TCI) van de Koninklijke Marechaussee verzamelt informatie over ernstige misdrijven. Belangrijkste bronnen zijn informanten. Dit zijn pe...

INFORMATIE

AUTEUR
Gerard Mak
DIMENSIE
5,8 MB
BESTANDSNAAM
Criminele inlichtingen eenheid.pdf

OMSCHRIJVING

Voor veel mensen is het werk van de Criminele Inlichtingen Eenheid een onbekend terrein. Doordat er allerlei ideeën en beelden zijn over het specialistische werk van de CIE, die binnen de politieorganisatie als een bijna zelfstandige afdeling opereert, blijft er altijd iets geheimzinnigs rond deze eenheid hangen. Een inlichtingendienst die vaak heimelijk en gesloten te werk gaat. En dat is bijzonder, want hoewel de CIE geregeld in het nieuws is geweest en in de meest spraakmakende zaken tekst en uitleg heeft moeten geven, blijft die zweem van geheimzinnigheid rond zijn werk bestaan. In dit boek neemt de auteur u mee in de vraagstukken waarmee deze eenheid wordt geconfronteerd en zal daarmee inzicht verschaffen in het werk van de Criminele Inlichtingen Eenheid. Hij belicht de vele facetten van het CIE-werk zoals die van de Chinese triades, de onderling strijdende motorgangs, de Turkse maffia, de kroongetuige en de vele liquidaties binnen de Nederlandse netwerken. De auteur geeft u letterlijk een kijkje achter de schermen.

Wil je het boek lezen?Criminele inlichtingen eenheid in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Gerard Mak. Lezen Criminele inlichtingen eenheid Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN