De val van LeRoux

De val van LeRoux - Elaine Shannon | Fthsonline.com

...in de val. Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur ... De val van LeRoux - harpercollins.nl ... . Hij maakte carrière als innovatieve ondernemer, maar wordt nu verdacht van handel in drugs en medicijnen, het verkopen van kernwapenonderdelen, hacken, omkoping, witwassen, fraude en het beramen van acht moorden. De val van LeRoux | Elaine Shannon. Het inside verhaal van de jacht op een crimineel genie en zijn imperium. Zet op mijn lijst . Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd ... De val van LeRoux - boek van het jaar 2019! ... . Zet op mijn lijst . Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur. De val van Leroux heeft een goede opbouw. We krijgen het levensverhaal van deze topcrimineel te lezen met veel details die belangrijk zijn voor het verdere verloop. We leren de manier van denken kennen, waardoor de lezer een goed beeld krijgt wat voor persoon Paul Leroux is. 9789402703351 - De val van LeRoux door Elaine Shannon.. Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur. Hij maakte carrière als innovatieve ondernemer, maar wordt nu verdacht van handel in dr.. 'De val van LeRoux' door Elaine Shannon - Onze prijs: €19,99 - Vandaag voor 21:00 uur besteld, morgen in huis Met De val van LeRoux levert de Amerikaanse Elaine Shannon een sterk staaltje onderzoeksjournalistiek af. De auteur heeft zich gedurende vijf jaar verdiept in een gigantisch misdaaddossier. Tevens is ze constant in contact gebleven met de agenten (en zelfs de undercoveragenten) die LeRoux van dichtbij hebben gevolgd. Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur. Hij maakte carrière als innovatieve Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur. Hij maakte carrière als innovatieve ondernemer, maar wordt nu verdacht van handel in drugs en medicijnen, het verkopen van kernwapenonderdelen, hacken, omkoping, witwassen, fraude en het beramen van acht moorden. Hoe groeide een online medicijnhandelaar en groot kenner van data ... Paul LeRoux, getrouwd met een Nederlandse, zit inmiddels een celstraf van 25 jaar uit. Zijn wonderlijke levensverhaal geeft een unieke inkijk in het meesterbrein van een van de grootste criminelen van de 21ste eeuw. Lees hier het eerste hoofdstuk! Productspecificaties De val van LeRoux (ePUB) Bekijk alles. De val van LeRoux Elaine Shannon • Boek • paperback. Samenvatting . Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur. Het boek De val van Le...

INFORMATIE

AUTEUR
Elaine Shannon
DIMENSIE
6,37 MB
BESTANDSNAAM
De val van LeRoux.pdf

OMSCHRIJVING

Paul LeRoux, zoon uit een Zuid-Afrikaans mijnwerkersgezin, bleek op jonge leeftijd al een begiftigd programmeur. Hij maakte carrière als innovatieve ondernemer, maar wordt nu verdacht van handel in drugs en medicijnen, het verkopen van kernwapenonderdelen, hacken, omkoping, witwassen, fraude en het beramen van acht moorden.Hoe groeide een online medicijnhandelaar en groot kenner van data-encryptie uit tot digitaal kartelbaas met banden met de ma¬ ia, corrupte politici en terroristen? En hoe lukte het een kleine groep elite-agenten om hem op te pakken? Paul LeRoux, getrouwd met een Nederlandse, zit inmiddels een celstraf van 25 jaar uit. Zijn wonderlijke levensverhaal geeft een unieke inkijk in het meesterbrein van een van de grootste criminelen van de 21ste eeuw.

Wil je het boek lezen?De val van LeRoux in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Elaine Shannon. Lezen De val van LeRoux Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN