Het geheim van het getal

Het geheim van het getal - Mieke Mosmuller | Fthsonline.com

...van het lichaam. Als veld voor de spiritualiteit is de intelligentie niet erkend ... Het getal van de liefde - Romans - Het Zoeklicht ... . Het geheim van het getal; Mosmuller, Mieke; EAN 9789075240733; CB; Uitgeverij Occident; De RozekruisPers is een internationale uitgeverij met als doel het uitdragen van het gnostiek gedachtegoed. Pentagram boekwinkel voor levende spiritualiteit. Verzendkosten gratis binnen Nederland! Als je het geheim van het duivelse getal 666 eenmaal kent dan zal je anders gaan kijken naar dit symbool. Door Skip Tromp de Haas. 3.483 Advertisement. Dat het getal 666 aan de duivel, ... Als je het geheim van het duivelse getal 666 eenmaal kent ... ... . Door Skip Tromp de Haas. 3.483 Advertisement. Dat het getal 666 aan de duivel, of de antichrist, wordt gekoppeld is geen bedenksel van deze tijd. 'Het geheim van het getal' is het tweede deel in de reeks van 'De kunst van het denken', maar staat geheel op zichzelf. Mieke Mosmuller (1951, Amsterdam) studeerde geneeskunde in Amsterdam en heeft meer dan dertig jaar ervaring als praktiserend arts. Sinds 1994 is zij naast haar beroep als arts auteur van romans en spiritueel- loso sche boeken. De intelligentie is een groot goed voor de mens, zowel in het gewone leven als ook in wetenschap en kunst. Ze wordt gezien als een gave van de natuur, van het lichaam. Als veld voor de spiritualiteit is de intelligentie niet erkend. Het lijkt eerder een gebied dat verlaten moet worden, wil je tot de diepere wijsheden van het bestaan doordringen. Maar we hoeven niet passief te blijven met ... In het voorjaar van 2019 kwam er een boekje van mij uit, Het Geheim van het Getal. Ik heb er veel moeite voor gedaan om onder te duiken in de essentie van het getal. Ik moest Pythagoras, Plato en Boëtius bestuderen. En opnieuw voelde ik sterk hoe machteloos ons intellect is in vergelijking met 'Het geheim van het getal' is het tweede deel in de reeks van 'De kunst van het denken', maar staat geheel op zichzelf. Mieke Mosmull...

INFORMATIE

AUTEUR
Mieke Mosmuller
DIMENSIE
4,21 MB
BESTANDSNAAM
Het geheim van het getal.pdf

OMSCHRIJVING

De intelligentie is een groot goed voor de mens, zowel in het gewoneleven als ook in wetenschap en kunst. Ze wordt gezien als een gave van denatuur, van het lichaam.Als veld voor de spiritualiteit is de intelligentie niet erkend. Het lijkt eerdereen gebied dat verlaten moet worden, wil je tot de diepere wijsheden vanhet bestaan doordringen.Maar we hoeven niet passief te blijven met betrekking tot de ontwikkelingvan de intelligentie. Ze kan wel degelijk ontwikkeld worden en blijkt danjuist een stevige ondergrond te zijn voor een spirituele ontwikkeling.De intelligentie is de geest zelf en door deze bewust in activiteit te brengen- met geen ander doel dan deze activiteit - bewijst de intelligentie zelf haarspiritualiteit. Het enige wat nodig is, is een zekere discipline om tweemaal per dag twintig minuten tijd te geven aan de ontwikkeling van deintelligentie.'Het geheim van het getal' is het tweede deel in de reeks van 'De kunst vanhet denken', maar staat geheel op zichzelf.Mieke Mosmuller (1951, Amsterdam) studeerde geneeskunde in Amsterdamen heeft meer dan dertig jaar ervaring als praktiserend arts. Sinds 1994 is zijnaast haar beroep als arts auteur van romans en spiritueel- loso sche boeken.Zij schreef 52 boeken. Een deel van haar werk werd vertaald in het Duits,Engels, Deens en Frans. Met cabaretier Toon Hermans schreef zij 'GewoonGod' (1998), een boek over de gesprekken die zij van 1995 tot 1998 methem voerde. Mieke Mosmuller geeft in Nederland en verscheidene andereEuropese landen lezingen en seminars.

Wil je het boek lezen?Het geheim van het getal in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mieke Mosmuller. Lezen Het geheim van het getal Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN