Het grote gelijk

Het grote gelijk - Rik Torfs | Fthsonline.com

...pke Hoekstra van Financiën (CDA) bij aankomst op het Binnenhof voor de wekelijke ministerraad ... Veelgestelde vragen over het grote gelijk - De Standaard ... . In 'Het grote gelijk' proeft Walter van de macht zonder de impact daarvan te kunnen bestendigen, integendeel: uiteindelijk zullen herinneringen aan belevenissen en ervaringen uit zijn jeugdjaren leiden tot onzekerheid, schade en verlies. Specificaties. ISBN-nummer: 9789028293182 HET GROTE GELIJK VAN JOHANNES BRON Dit boek geeft de strijd in de beginjaren weer van een gedreven man in zijn streven om zijn theorie en de in de praktijk opgedane bevindingen en feiten aangaande ... Het grote gelijk van Riechedly Bazoer. Riechedly Bazoer speelde woensdagavond geen minuut ... Het grote gelijk - De Standaard ... ... Het grote gelijk van Riechedly Bazoer. Riechedly Bazoer speelde woensdagavond geen minuut in het met 0-2 gewonnen duel van Ajax met sc Heerenveen. Het supertalent maakte de afgelopen weken een wat mindere periode door bij Ajax en was gepasseerd door zijn trainer Frank de Boer. Geen millimeter zal hij over die muur gaan, nooit, klonk het pathetisch. We hadden al Charles Michel die aan de juiste kant van de geschiedenis staat, nu ook een Vlaams informateur aan de juiste kant van de 'muur'. En ik die dacht dat democratie nu net de bereidheid was om wél over muren te gaan en het eigen Grote Gelijk wat te relativeren. Het grote gevecht, zijn nieuwe boek, gaat over de gefnuikte ambities én het eenzame gelijk van Paul Polman, CEO van Unilever van 2009 tot en met 2018. Weer zit Jeroen Smit op de huid van de tijd. In plaats van een boek over 'wat niet', zoals hij eerder heeft gedaan met Het drama Ahold en De prooi , wilde Jeroen Smit nu eens een boek schrijven over 'wat wel', vertelt hij....

INFORMATIE

AUTEUR
Rik Torfs
DIMENSIE
10,88 MB
BESTANDSNAAM
Het grote gelijk.pdf

OMSCHRIJVING

Walter Holsters, briljant ingenieur, wordt na een lange en succesvolle carrière dan toch minister. Hij is blij, ook wel burgerlijk zelfgenoegzaam, al zal hij dat ontkennen. Tegelijk blikt hij met een mengeling van nostalgie en kritische beschouwing terug op het verleden. Op de geschiedenis van de voorbije halve eeuw. Op de rivaliteit met zijn jeugdvriend Olivier, die hij uit het oog is verloren. Op een jeugdliefde die hij in de knop heeft laten breken. Op zijn eigen weinig romantisch huwelijk, dat niettemin een veilige haven biedt.Alsof het lot ermee speelt wordt de vrouw van Olivier zijn nieuwe personal assistant. Herinneringen laaien op, verlangens overvallen hem onverhoeds, zijn leven komt in een stroomversnelling terecht.In 'Het grote gelijk' proeft Walter van de macht zonder de impact daarvan te kunnen bestendigen, integendeel: uiteindelijk zullen herinneringen aan belevenissen en ervaringen uit zijn jeugdjaren leiden tot onzekerheid, schade en verlies.

Wil je het boek lezen?Het grote gelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rik Torfs. Lezen Het grote gelijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN