Middagzwemmers

Middagzwemmers - Jocelyn Vreugdenhil | Fthsonline.com

...gzwemmers - Jocelyn Vreugdenhil. De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil valt eigenlijk het beste te omschrijven als een eigentijds komisch drama ... Middagzwemmers: "Geloofwaardige roman in een heldere ... ... . Het verhaal gaat over het lesbische koppel Sanne - een succesvolle zakenvrouw op de Amsterdamse Zuidas - en Charlie - opnameleider bij een kookprogramma. Recensie: Middagzwemmers - Jocelyn Vreugdenhil De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil valt eigenlijk het beste te omschrijven als een eigentijds komisch drama. Het verhaal gaat over het lesbische koppel Sanne - een succesvolle zakenvrouw op de Amsterdamse Zuidas - en Charlie - opnameleider bij een kookprogramm ... Middagzwemmers door Jocelyn Vreugdenhil | Scholieren.com ... . Het verhaal gaat over het lesbische koppel Sanne - een succesvolle zakenvrouw op de Amsterdamse Zuidas - en Charlie - opnameleider bij een kookprogramma. De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor. Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze besluiten samen een kind te krijgen. Vol vertrouwen beginnen ze aan de zoektocht naar een ... Middagzwemmers door Jocelyn Vreugdenhil. Door gebruik te maken van Scholieren.com of door hieronder op 'akkoord' te klikken, ga je akkoord met onze gebruiksvoorwaarden en geef je toestemming voor het gebruik van cookies. Als je niet alle cookies wilt toestaan, ... Bestel Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil. Gratis verzending vanaf €19,95 14 dagen bedenktijd Lees „Middagzwemmers" door Jocelyn Vreugdenhil verkrijgbaar bij Rakuten Kobo. De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zo... Middagzwemmers. De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor. Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze besluiten samen een kind te krijgen. Middagzwemmers De debuut roman van Jocelyn Vreugdenhil is het verhaal van Charlie en Sanne, twee carrière-vrouwen die elkaar op latere leeftijd tegen het lijf lopen. Het is meteen raak, de twee worden verliefd en hun relatie lijkt perfect te zijn. Middagzwemmers zal bij lezers die in een gelijkwaardige situatie zitten herkenbare taferelen oproepen. Voor de andere lezers geeft het een boeiende inkijk in een thematiek die te weinig aan bod komt in de literaire fictie. Meer recensies van Sigried. Middagzwemmers - Jocelyn Vreu...

INFORMATIE

AUTEUR
Jocelyn Vreugdenhil
DIMENSIE
6,21 MB
BESTANDSNAAM
Middagzwemmers.pdf

OMSCHRIJVING

De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor.De roman Middagzwemmers van Jocelyn Vreugdenhil is een komisch drama over een lesbisch stel met een kinderwens dat op zoek gaat naar een donor.Charlie, opnameleider bij een kookprogramma, en Sanne, carrièrevrouw op de Zuidas, zijn gelukkig samen. Tot ze besluiten samen een kind te krijgen. Vol vertrouwen beginnen ze aan de zoektocht naar een donor. Maar hoe vind je de juiste? Hoe vind je er überhaupt een?En met de uitgesproken kinderwens duiken allerlei issues op: Sanne twijfelt diep in haar hart, Charlie raakt juist steeds meer geobsedeerd door het moederschap. Terwijl Charlie zich in de armen stort van haar boho-vriendin Amber, bijt Sanne zich vast in haar werk en drijven de twee steeds verder uit elkaar. Maar echte liefde laat zich niet zomaar wegsturen, als je er maar voor openstaat.

Wil je het boek lezen?Middagzwemmers in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Jocelyn Vreugdenhil. Lezen Middagzwemmers Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN