Circusnacht

Circusnacht - Mattias De Leeuw | Fthsonline.com

... maakt kennis met de clowns, de acrobaten, de jongleurs, de goochelaars en de dierentemmers ... Circusnacht | Merelbeke ... . Stap samen met haar in een wonderlijke circuswereld. Doordat 'Circusnacht' zo'n groot en dik boek is, heeft Mattias de Leeuw de ruimte om op elke pagina een circusact in alle vrolijkheid of spanning te laten zien. Op de ene illustratie vult de piste zich met muzikanten en steltlopers, op de volgende zwieren acrobaten aan de trapezes voor het rood-wit gestreepte doek van de circustent. Mattias De Leeuw - Circusnacht. Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling (1 k ... circus Archieven - JaapLeest ... . Mattias De Leeuw - Circusnacht. Waardering 4.00 op 5 gebaseerd op 1 klantbeoordeling (1 klantbeoordeling) Dit boek wil ik lezen. Categorieën: 2016, 6-, Nederlands boek, zonder genre Tags: Gulden Palet, Ikvindlezenleuk, Jeugdboekenmaand 2020 (6-), KJV 2017-2018 (groep 1), kunst, tekstloos prentenboek, Zilveren Palet 2017. Er staat geen tekst in het verhaal, dus de illustraties vertellen het verhaal. Het is een mengeling van kleine plaatjes op een bladzijde die een deel van het verhaal vertellen (zoals bij een stripboek) en grote illustraties. Het verhaal gaat over een meisje dat dol is op circusje spelen. Op een... Mattias de Leeuw Circusnacht Op de hand van de clown naar het circus. Op de openingsprent zien we een meisje in haar slaapkamer met een bakje eten een hond lokken, die door het open raam naar binnenkomt. Wie goed kijkt, constateert dat het meisje een fascinatie heeft voor bepaalde spullen: ... Circusnacht. Door: Mattias De Leeuw. Leeftijdscategorie ; 6 jaarBoek bevat 48 pagina's; Omschrijving. Winnaar van het Zilveren Palet 2017! Stap de magische wereld van het circus binnen! Een klein meisje beleeft de nacht van haar leven in het circus. Mattias De Leeuw legt stap voor stap uit hoe je de clown uit 'Circusnacht' tekent. Koop Circusnacht van De Leeuw, Mattias met ISBN 9789401435628. Gratis verzending, Slim studeren. Studystore.nl Titel: Circusnacht Uitgeverij: Lannoo Jaartal: 2016 Bladzijden: 48 Illustrator: Mattias De Leeuw Genre: zonder genre Leeftijd: 6-Lees dit boek De leukste plek om een boek te kopen is de (kinder)boekwinkel. Als je toch online wilt kopen doe dat dan via een linkje hieronder en ondersteun deze website. 25-jan-2017 - Deze pin is ontdekt door Straffe Verhalen. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Circusnacht | ISBN 9789401435628 direct en eenvoudig te bestellen bij Boekhandel De Slegte. Uniek aanbod (tweedehands) boeken. 12-jan-2018 - Deze pin is ontdekt door Bibliotheek Tremelo. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Circusnacht / Mattias De Leeuw . Op een nacht komt een meisje in het circus terecht, waar ze zomaar mee kan doen aan de spannendste acts. Er staat niet één woord in dit boek. Aan de grote, zwierige prenten heb je meer dan genoeg om je ...

INFORMATIE

AUTEUR
Mattias De Leeuw
DIMENSIE
4,64 MB
BESTANDSNAAM
Circusnacht.pdf

OMSCHRIJVING

Stap de magische wereld van het circus binnen!;;;Inclusief gratis poster! Een klein meisje beleeft de nacht van haar leven in het circus. Ze maakt kennis met de clowns, de acrobaten, de jongleurs, de goochelaars en de dierentemmers. Stap samen met haar in een wonderlijke circuswereld.

Wil je het boek lezen?Circusnacht in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Mattias De Leeuw. Lezen Circusnacht Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN