Het grote gelijk

Het grote gelijk - Rik Torfs | Fthsonline.com

...Daarnaast zijn hier gegevens van de uitgave en bestelmogelijkheden opgenomen ... Veelgestelde vragen over het grote gelijk - De Standaard ... . In 'Het grote gelijk' proeft Walter van de macht zonder de impact daarvan te kunnen bestendigen, integendeel: uiteindelijk zullen herinneringen aan belevenissen en ervaringen uit zijn jeugdjaren leiden tot onzekerheid, schade en verlies. Toon meer Toon minder. Reviews. Schrijf een review. 4.0. De grote mond - en het gelijk - van Ab Osterhaus. Ab Osterhaus bij Op1. ... Er zijn nog meer voorbeelden van een alarmistisc ... Het grote gelijk - De Standaard ... . Ab Osterhaus bij Op1. ... Er zijn nog meer voorbeelden van een alarmistische Osterhaus die het gelijk uiteindelijk aan zijn zijde krijgt. Het grote gelijk geeft de lezers van Knack de kans om met elkaar in gesprek te gaan over de grote politieke kwesties van deze tijd met mensen met een andere mening, binnen een Belgische of ... Het Grote Gevecht laat op meeslepende wijze zien dat we daarvoor allemaal een grote draai moeten maken. Zo kan de ziel van het kapitalisme worden gered. Jeroen Smit (1963), bedrijfskundige en voormalig hoogleraar journalistiek, doet al dertig jaar onderzoek naar leiderschap in het bedrijfsleven. Het grote gelijk [Interview] Rik Torfs schreef een roman, over iemand die begint als minister en eindigt in een wegberm, en over de veranderende maatschappij ook, waarin ethiek en transcendentie plaats hebben gemaakt voor regeltjes zonder wezenlijk fundament. "2019 zal de geschiedenis niet ingaan als een...

INFORMATIE

AUTEUR
Rik Torfs
DIMENSIE
12,86 MB
BESTANDSNAAM
Het grote gelijk.pdf

OMSCHRIJVING

Walter Holsters, briljant ingenieur, wordt na een lange en succesvolle carrière dan toch minister. Hij is blij, ook wel burgerlijk zelfgenoegzaam, al zal hij dat ontkennen. Tegelijk blikt hij met een mengeling van nostalgie en kritische beschouwing terug op het verleden. Op de geschiedenis van de voorbije halve eeuw. Op de rivaliteit met zijn jeugdvriend Olivier, die hij uit het oog is verloren. Op een jeugdliefde die hij in de knop heeft laten breken. Op zijn eigen weinig romantisch huwelijk, dat niettemin een veilige haven biedt.Alsof het lot ermee speelt wordt de vrouw van Olivier zijn nieuwe personal assistant. Herinneringen laaien op, verlangens overvallen hem onverhoeds, zijn leven komt in een stroomversnelling terecht.In 'Het grote gelijk' proeft Walter van de macht zonder de impact daarvan te kunnen bestendigen, integendeel: uiteindelijk zullen herinneringen aan belevenissen en ervaringen uit zijn jeugdjaren leiden tot onzekerheid, schade en verlies.

Wil je het boek lezen?Het grote gelijk in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Rik Torfs. Lezen Het grote gelijk Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN