Basisboek zentangle

Basisboek zentangle - Suzanne Mcneill | Fthsonline.com

...en. Dit boek bevat 100 ... Basisboek Zentangle ... Nieuwe trend: Zentangle, kleuren voor volwassenen - VBK ... ... Vertaling van The joy of Zentangle®. - East Petersburg : Fox Chapel Publishing Co. Inc, 2013 vertaling [uit het Engels]: Ria de Koning Met register 1e druk Nederlandse uitgave: Utrecht : Tirion Art, 2014. 5e druk. Uitgever Basisboek Zentangle. Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie ... Zentangle tekenen, hoe je dat? Leer de basis! ... . Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat 100 zentangles die stuk voor stuk beginnen met een simpele basisvorm, zoals regendruppel, piramidevorm of bloemmotief. Basisboek Zentangle downloaden boek PDF Auteur:Suzanne McNeill Nederlands 160 pagina's Tirion Art januari 2015 Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat 100 zentangles die stuk voor stuk beginnen met een simpele basisvorm, zoals […] Basisboek zentangle Suzanne McNeill Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek ......

INFORMATIE

AUTEUR
Suzanne Mcneill
DIMENSIE
5,86 MB
BESTANDSNAAM
Basisboek zentangle.pdf

OMSCHRIJVING

Leef je uit op papier met zentangles! Tangle staat voor een wirwar aan lijnen tekenen en kleuren, zonder complexe technieken, maar juist om zen te worden. Zentangle is een vorm van creatieve meditatie, waarvoor je niet hoeft te kunnen tekenen. Dit boek bevat 100 zentangles die stuk voor stuk beginnen met een simpele basisvorm, zoals regendruppel, piramidevorm of bloemmotief. Nadat de basisvorm op papier staat, volgen vele variaties om de vorm in te tekenen met lijnen en vervolgens in te kleuren. Ervaring is helemaal niet nodig! Er bestaat geen goed of fout, enkel een rustgevend effect. Volg de oefeningen in het boek en je zult zien dat het zentanglen vanzelf gaat. "Teken, kleur en ontspan' is het motto.

Wil je het boek lezen?Basisboek zentangle in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur Suzanne Mcneill. Lezen Basisboek zentangle Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN