Business bibliotheek - Versnellen!

Business bibliotheek - Versnellen! - John Kotter | Fthsonline.com

...ebonden, ISBN 9789047007807). John Kotter laat in Versnellen! zien dat niets moeilijker is dan je in een bedrijf te concentreren op groei en ... Versnellen!: hoe je tegelijk kunt consolideren en ... ... ... Versnellen! (Business bibliotheek) eBook: Kotter, John, Roozenboom, Tijmen: Amazon.nl: Kindle Store John Kotter laat in Versnellen! zien dat niets moeilijker is dan je in een bedrijf te concentreren op groei en consolidatie, maar tegelijkertijd alert te blijven op nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je direct je strategie bijstelt ben je vaak niet slagvaardig genoeg. Verandermanagement-expert Kotter legt in dit boek uit dat d ... Versnellen! door John Kotter ... . Zelfs als je direct je strategie bijstelt ben je vaak niet slagvaardig genoeg. Verandermanagement-expert Kotter legt in dit boek uit dat de bedrijfshiërarchie de John Kotter laat in Versnellen! zien dat niets moeilijker is dan je in een bedrijf te concentreren op groei en consolidatie, maar tegelijkertijd alert te blijven op nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je direct je strategie bijstelt ben je vaak niet slagvaardig genoeg. Niets is moeilijker in een bedrijf dan je concentreren op groei en consolidatie, maar tegelijk alert blijven op nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je direct je strategie bijstelt, ben je vaak niet slagvaardig genoeg. Verandermanagement-expert John Kotter legt in dit boek uit dat de bedrijfshiërarchie de boosdoener is: die is het hart van je bedrijf, John Kotter laat in Versnellen! zien dat niets moeilijker is dan je in een bedrijf te concentreren op groei en consolidatie, m...

INFORMATIE

AUTEUR
John Kotter
DIMENSIE
12,62 MB
BESTANDSNAAM
Business bibliotheek - Versnellen!.pdf

OMSCHRIJVING

John Kotter laat in Versnellen! zien dat niets moeilijker is dan je in een bedrijf te concentreren op groei en consolidatie, maar tegelijkertijd alert te blijven op nieuwe ontwikkelingen. Zelfs als je direct je strategie bijstelt ben je vaak niet slagvaardig genoeg. Verandermanagement-expert Kotter legt in dit boek uit dat de bedrijfshiërarchie de boosdoener is: die vormt het hart van je bedrijf, maar is vaak domweg niet toegesneden op een werkelijkheid waarin verandering de norm is.Kotters revolutionaire idee is een duaal besturingssysteem: enerzijds een effectieve hiërarchie die groei mogelijk maakt, anderzijds een open netwerkstructuur die tijdig de organisatie bijstuurt. Deze twee kanten van dezelfde managementpraktijk creëren een structuur die duurzaam meegroeit met veranderende markten. Met behulp van vijf principes en acht 'versnellers' maakt Kotter dit idee praktisch uitvoerbaar, in grote en kleine organisaties.

Wil je het boek lezen?Business bibliotheek - Versnellen! in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur John Kotter. Lezen Business bibliotheek - Versnellen! Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN