Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefenboek

Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefenboek - A.J.C. Verheij | Fthsonline.com

...t ... € 39,50 verder. Greek ... Het doel van de cursus is, dat u zelfstandig met gebruik van allerlei hulpmiddelen op een verantwoorde manier eenvoudige teksten kunt vertalen en begrijpen ... Studystore | Basisgrammatica van het bijbels hebreeuws ... ... . Studieboeken 1) Een Hebreeuwse Bijbel (Choemasj is ook goed) 2) Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws met oefenboek. A.J.C. Verheij, Delft 2002 of later, ISBN 9051668791 Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws A.J.C. Verheij ... Aret runt Oefenboek. Zweden is een populaire vakantiebestemming. Ook kiezen steeds meer mensen ervoor om in Zweden te gaan wonen. ... Het Oosten deelt met het Westen de ou ... bol.com | Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws ... ... .J.C. Verheij ... Aret runt Oefenboek. Zweden is een populaire vakantiebestemming. Ook kiezen steeds meer mensen ervoor om in Zweden te gaan wonen. ... Het Oosten deelt met het Westen de oude traditie van heremieten en kluizenaars. Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws (oefenboek) Religie & Filosofie. €19.50. Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws (set met oefenboek) Religie & Filosofie. €39.50. 1; 2; Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefe 9789059720299. Koop dit boek tweedehands via booknext.nl, een marktplaats met 35.000 Boeken. Boek niet goed, stuur het terug. Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefe 9789059720299. Koop dit studieboek op bookmatch.nl, een marktplaats met 200.000 Tweedehands studieboeken ....

INFORMATIE

AUTEUR
A.J.C. Verheij
DIMENSIE
8,23 MB
BESTANDSNAAM
Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefenboek.pdf

OMSCHRIJVING

De nieuwe Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws biedt een zeer toegankelijke en gedegen kennismaking met het Bijbels Hebreeuws, de taal van het Oude Testament. In een vlotte stijl geeft dit boek een heldere uitleg van de structuur van deze taal. Aan de hand van talrijke voorbeelden wordt ingegaan op de woordvormen, woordgroeperingen en de zinsbouw. Bovendien wordt aandacht geschonken aan de kenmerken van de belangrijkste literaire vormen in de Hebreeuwse Bijbel.De Basisgrammatica is bestemd voor beginnende studenten van het Bijbels Hebreeuws aan universiteit en hogeschool, maar ook geschikt voor gebruik binnen andere verbanden als leerhuizen.Dr. A.J.C. Verheij (1959) doceert sinds 1980 Bijbels Hebreeuws en Exegese van het Oude Testament aan diverse universiteiten in Nederland en daarbuiten. Hij is werkzaam als bijbelvertaler en publiceert geregeld over taal en taalgebruik van de Hebreeuwse Bijbel.

Wil je het boek lezen?Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefenboek in pdf-formaat? Goede keuze! Dit boek is geschreven door de auteur A.J.C. Verheij. Lezen Basisgrammatica van het Bijbels Hebreeuws Oefenboek Online is nu zo gemakkelijk!

GERELATEERDE BOEKEN